Ми у Facebook
23.08.2013, 13:01

На Рівненщині обласна влада допоможе зібрати дітей до школи

З ініціативи заступника голови Рівненської облдержадміністрації Олексія Губанова на Рівненщині стартує доброчинна акція "Портфель для першокласника". Це благодійна акція, яка допоможе першокласникам з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.
На Рівненщини налічується майже 2 тисячі сімей, що перебувають під соціальним супроводом. В цих сім'ях виховується більше 5 000 дітей, близько 300 з них - першокласники. Але незважаючи на те, які обставини склалися у житті цих родин, маленькі школярі повинні отримати усе необхідне для свого навчання.

Перший дзвоник-2013 в Україні відбудеться 1 вересня

- Ми хочемо докласти всіх зусиль, щоб допомогти дітям зібратися до школи. Плануємо, що рюкзаки із необхідним приладдям подарують першачкам благодійники, - розповів заступник голови Рівненської облдержадміністрації Олексій Губанов. - Акція відбуватиметься під патронатом голови облдержадміністрації Василя Берташа. Частину наборів збере кожен район самостійно, а ще 100 - розподілено по 10 на основні обласні структури.



Чи скасує церква свято 1 вересня?

Василь Берташ також закликав усіх присутніх на колегії облдержадміністрації, яка відбулась 22 серпня, аби і вони долучилися до благодійної акції «Портфель для першокласника». Адже від цього залежатимуть їхнє ставлення до навчання і успіхи, переконаний очільник області.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ