Ми у Facebook
24.08.2013, 10:13

"Я - стильний школяр": останній день прийому фото!

Триває фотоконкурс «Я – стильний школяр». Нагадаємо: залишився тільки 1 день, щоб надіслати фото для участі в ньому. Вже 26 серпня на порталі OGO.ua розпочнеться інтернет-голосування, за результатми якого і буде визначено переможця! А поки що - знайомтеся з новою учасницею конкурсу!
Юліана Попович - першокласниця рівненського навчально-виховного комплексу № 2 "Школа-Ліцей".

- Про конкурс дізнався тато – Олег Зражевський, який запропонував взяти участь, адже знає, як донька любить фотографуватися. Для цього відзняли цілу фотосесію за тематикою конкурсу, - розповідає мама Алла.

Юліані 6 рочків, вона є володаркою гран-прі у віковій категорії 4-6 років обласного фестивалю краси і талантів "Перлинка Рівного 2012". Вона брала участь у численних фотоконкурсах і благодійних акціях, зокрема : "Різдвяне диво-2013", "Щастя твоєї дитини", "З вірою у майбутнє-2013". Відвідує ансамбль спортивного бального танцю "Ритм", зразковий камерний хор "Ave Maria" (молодша група), центр іноземних мов "Ajax". У вільний час донечка полюбляє гарно проводити час з сім'єю та друзями.



Також Юліані подобається малювати, плавати у басейні, кататись на велосипеді і просто по-дитячому веселитись. Попри гарний активний і розвиваючий відпочинок, Юліана наполегливо береться до навчання, вміє читати і рахувати. Одна з її мрій - стати відмінницею у навчанні.

Ми знайомимо вас із новими учасниками і нагадуємо: для участі в конкурсі "Я - стильний школяр" потрібно до 25 серпня надіслати до редакції своє фото у шкільній формі. Фото може бути зроблене будь-де — не лише у школі, а й в позаурочний час. Оригінальність та креативність фотознімків тільки вітається! До речі, надіслати фото на конкурс може не лише сам школяр, а і його батьки чи родичі. Головне, щоб фото відповідало тематиці нашого конкурсу!

Такі малі, а вже «Стильні школярі»!

А вже зовсім скоро, з 26 до 30 серпня, на порталі OGO.ua шляхом інтернет-голосування буде обрано переможця!

Фотоконкурс "Я - стильний школяр"

Електронна адреса для прийому фото: dolj.ogo@gmail.com. Вимоги до фото: формат .jpg, .jpеg, розмір фото — не більше 3 Мб. До фото додайте, будь ласка, коротку розповідь про себе та в якій школі навчаєтесь.

Конкурс «Я – стильний школяр» дивує активними учасниками!

Переможець фотоконкурсу отримає диплом та приз 1 вересня, в День знань, на святковій лінійці у своїй школі, і зможе довести усім, що “Я — стильний школяр”! А партнер конкурсу — відділ дитячого та підліткового взуття “П'яточка” також обере свого переможця, який отримає подарунковий сертифікат на купівлю пари новенького та якісного взуття для школи!






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 13:00 Центр міста розквітає : У Рівному встановлюють писанковий сад

25.04, 12:33 Рівнянки достроково отримали можливість виступати у Суперлізі

25.04, 12:20 На Рівненщину прибув п'ятий евакуаційний потяг: Де поселять людей

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковини аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра