Ми у Facebook
01.09.2013, 11:48

"Я - стильний школяр": переможця конкурсу нагороджено!

Семикласник загальноосвітньої школи №3 м.Здолбунів Устим Ткач, переможець конкурсу "Я - стильний школяр", який "ОГО" проводило напередодні Дня знань, отримав диплом і подарунок на урочистій лінійці в своїй школі 1 вересня. Познайомтесь ближче з нашим переможцем!
Устим Ткач переміг за результатами інтернет-голосування, яке проходило на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua з 26 до 30 серпня. Серед 19 конкурсантів саме семикласник здолбунівської ЗОШ №3 отримав найбільше голосів інтернет-користувачів. Відтак, саме Устим і став переможцем - і на урочистій лінійці у своїй школі отримав диплом і подарунок!

Устиму Ткачу 12 років. Хлопчик іще називає себе ТУР - це скорочення від його прізвища, імені й по батькові - Ткач Устим Русланович. Ось уже сім років він займається латиноамериканськими танцями, два роки навчався у музичній школі по класу гітари, а у 1 класі знімався у дитячій програмі «Єралаш». Зараз Устим відвідує фотогурток, займається спортом та непогано готує. Ролики і ковзани – захоплення нашого переможця в молодших класах, нині ж хобі і частина життя ТУРа – це беймікс, з яким Устим не розлучається увесь день.

А ще хлопець дуже любить тварин та каже, що коли стане дорослим, збудує для них притулок. Веселий, усміхнений та творчий, Устим полюбляє усі навчальні предмети. А от з мрією ким стати в майбутньому – ще не визначився, однак вибір є: або професійним фотографом, або архітектором, або ж шеф-кухарем. Поки що ж майбутній фотограф із задоволенням попозував для нашого порталу просто під час лінійки - а вся школа бурхливим оплесками зустріла звістку про перемогу свого вихованця!



На Рівненщині зустрілись першокласники... 1963 року

Нагадаємо, що для участі в конкурсі "Я - стильний школяр" потрібно було надіслати своє фото у шкільній формі та розповісти про власні захоплення. Серед тих, хто виконав умови конкурсу, і відбувалось інтернет-голосування.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

Устим Ткач з мамою Тамарою
Устим Ткач з мамою Тамарою


Як ми і обіцяли, переможець конкурсу "Я - стильний школяр" отримав не лише диплом, а й подарунок від нашого партнера - відділу дитячого та підліткового взуття “П'яточка”. Він презентував Устимові Ткачу сертифікат на купівлю пари новенького та якісного взуття для школи!



ФОТО ВСІХ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ

А всіх наших учасників вітаємо з початком нового навчального року, бажаємо успіхів у навчанні і цікавих шкільних буднів! Кожен із вас - особливий, неповторний, талановитий! Ви всі довели, що ви - стильні школярі! Беріть участь у наших наступних конкурсах - і до зустрічі на порталі OGO.ua!

Редакція OGO.ua висловлює вдячність директору ЗОШ №3 м.Здолбунів Ларисі Євгенівні Ковальчук за сприяння в організації нагородження переможця нашого конкурсу і зичить вдалого навчального року!





На правах реклами