Ми у Facebook
02.09.2013, 08:49

"Підлатане" Рівне: які вулиці міста відремонтують цього року? [+СПИСОК]

Погані дороги - чи не перша претензія, яку доводилось чути до міської влади від мешканців. Суперництво їй могла скласти хіба тема відсутності гарячої води.
І от з останньою ніби розібралися, а до доріг все ще залишаються питання.

Хоч, треба віддати належне, напередодні Дня Незалежності та Дня міста, у Рівному кипіла робота з латання й ремонту доріг. Наприклад, приводили до ладу центральну вулицю. Нарешті "підлатали" горезвісну вулицю Макарова, яка терпить вагу усіх габаритних автомобілів, та навіть облаштували довгообіцяну зупинку. А ще перед цим відремонтована вулиця стала навіть приводом для гордощів та хизування.

Та, запевняють у місті, це ще далеко не всі ремонти. Адже всього на них місто отримало 32 мільйони гривень, з яких 4 мільйони мають витритити на ямковий ремонт, а решту - на капітальні. У цьому переконував у липні міський голова Володимир Хомко. До речі, тоді мова йшла про капітальний ремонт вулиць Київська, Гагаріна та Соборна.

У Рівному асфальтують "Лебединку"

Які ж іще вулиці мають ремонтувати цьогоріч? Повний перелік - у документах, які надали в управлінні житлово-комунального господарства міста. Отож:

Перелік поточного ремонту вулиць м. Рівного на 2013 рік за рахунок коштів субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам (натисніть для збільшення):




















Перелік поточного ремонту вулиць м. Рівного на 2013 рік за рахунок коштів обласного бюджету (замовник - департамент з питань будівництва та архітектури ОДА) (натисніть для збільшення):

















Згідно з переліком, деякі із запланованих робіт уже виконані. Принаймні у документах. Якщо це не так, не мовчіть.





На правах реклами