Ми у Facebook
02.09.2013, 16:00

Яку нерухомість світу можна придбати за ціною будинку... на околиці Рівного? [+Фото]

До рук кореспондента порталу OGO.ua потрапила цікава інформація, яка стосується цінової політики на нерухомість у багатьох країнах земної кулі. Провівши деяку аналогію, отримали досить цікаві "порівняльні факти”.
Знайшовши оголошення про продаж одного із рівненських будинків, який розташований на вулиці Семена Скляренка (біля Дубенського кладовища), дізналися його вартість:

Продаж нерухомості у Рівному



145 000 доларів США. За цю ціну від власника пропонується будинок еліт-класу на 2 поверхи. Загальна житлова площа складає 120 кв.м. У дворі плитка та газон, гараж, усі комунікації та документи.



Далі ми поцікавились, яку нерухомість у країнах Європи, Азії, Північної та Південної Америки можна придбати за таку ж (або приблизну) суму.

Який бізнес продається у Рівному?

Україна. У центрі Києва, неподалік від площі Незалежності, можна придбати 3-кімнатну квартиру-студію з євроремонтом площею в 87 кв.м за $141 000.





Послуги, що надаються у Рівному

Естонія. У Таллінні чотирикімнатну квартиру площею 129 кв. метрів на третьому поверсі, з каміном, інтернетом, телефоном, роздільним санвузлом та гаражем пропонують за трошки більшою ціною, ніж рівненський будинок - $150 000.



Китай. У китайському Хайнані за такою ж ціною пропонують до продажу, наприклад, апартаменти площею 100 кв. метрів. Як пише і вказує на фото продавець, комплекс розташований за 200 метрів від моря, а квартири продаються з меблями.



Рівненська Біржа праці

Болгарія. Будиночок площею 110 кв. метрів під Варною на березі Чорного моря за 400 метрів від води продається за $144 000.





ОАЕ. За 148 тис. доларів у Дубаї можна придбати студію з шикарним ремонтом і площею в 40 квадратів. У вартість включене паркувальне місце. Для загального користування мешканцям пропонують: басейн, джакузі, тренажерний зал, сауна. Поряд з будівлею - станція метро, а навпроти - знаменита Дубай Марина.





Рівненські оголошення

Чехія. Двокімнатна квартира в Празі на 48 квадратів з терасою і гаражем продається за 135 тис. доларів.





Угорщина. Затишний будиночок площею 180 кв. м на північному заході озера Балатон, разом з територією в 2500 квадратів за $165 000.





США. У Майамі квартиру-студію на 50 кв. метрів з видом на океан можна купити за 155 000 доларів.

Продаж нерухомості у Рівному



Парагвай. Суми в $117 000 вистачить на досить великий будинок (345 кв. метрів) з басейном і видом на озеро Юракарай.



На завершення пропонуємо квартиру в Таїланді. В місті Паттаї, в елітному центрі, пропонується нерухомість площею 78 кв. метрів з приємним ремонтом, меблями і всього за 100 метрів від моря за такою ж ціною, як і будиночок на вул. Семена Скляренка у Рівному.





Послуги, що надаються у Рівному





На правах реклами