Ми у Facebook
09.09.2013, 08:40

Дітям до 16-ти років не можна гуляти вночі без батьків

Нагадаємо, дітям до 16 років заборонено після 22:00 без супроводу батьків відвідувати заклади громадського харчування та установи, у яких проводиться діяльність у сфері розваг.

Останній дзвоник на Рівненщині - 24 травня, випускний - 1 червня

Законом забороняється дітям до 16 років з 22:00 до 6:00 перебувати в закладах, у яких проводиться діяльність у сфері розваг, і закладах громадського харчування, якщо їх не супроводжує хоча б один із батьків або інший законний представник дитини.

Верховная Рада ввела «комендантский час» для подростков

Також закон зобов'язує власників та посадових осіб розважальних закладів і закладів громадського харчування не пускати у такі заклади з 22:00 до 6:00 дітей до 16 років, яких не супроводжують батьки або інші законні представники, надаючи їм право вимагати у відвідувачів таких закладів документів, що підтверджують досягнення ними 16-річного віку.

Випускники у Рівному гулятимуть усю ніч

Порушення встановленого законом порядку перебування дітей у закладах, в яких здійснюється діяльність у сфері розваг або громадському харчуванні тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, громадян - власників підприємств чи уповноважених ними осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності від 20 до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.





На правах реклами