Рівнянка Лариса Скоблюк – віце-чемпіонка світу з вільної боротьби
На шляху до фіналу 20-річна Скоблюк перемогла росіянку Ольгу Хорошавцеву 7:0, американку Сару Хільдебрандт 8:0 та Бедіху Джан з Туреччини 7:0.

У фіналі на Ларису чекала представниця японської школи боротьби Рісако Каваї. Японки по праву вважаються законодавцями мод у жіночій боротьбі. І цього разу перемога була за Рісако Каваї.
Кілька місяців тому у Македонії Лариса була другою на юніорському чемпіонаті Європи.
Юнка не зупиняється на досягнутому і прагне пробитися на Олімпійські ігри.

"ГАЗЕТА" поставила декілька запитань перспективній спорсменці.
– Ларисо, зараз "спочиваєш на лаврах" чи продовжуєш тренування? Який крок наступний?
– Олімпійська нагорода (посміхається). А насправді часу насолоджуватися успіхом не має. Вітання отримала. Треба йти далі. Ви ж розумієте, спортсменові постійно треба бути у формі. Звикла ще з дитинства не пропускати тренувань. Зараз готуюся до чемпіонату України та ряду всеукраїнських і міжнародних турнірів.
– Маєш якісь особливі методи підготовки до змагань? Власну особливу стратегію?
– Перед сутичкою намагаюся релаксувати. Вмикаю музику, розслабляюся. А перед виходом на килим розігріваюся, щоб уже бути готовою. Це рекомендація моїх тренерів. Стратегії як такої не маю. Але з досвіду зауважу, що до кожного спорсмена треба вміти знайти індивідуальний підхід. І тоді продуктивність роботи та результативність зросте.
– Ларисо, а хто тебе надихає на перемоги? Може є якесь особливе джерело натхнення?
– Підтримка друзів та рідних, а також досягнення відомих спорсменів. Коли бачиш, як хтось викладається наповну, це надихає. Розумієш, що в тебе один шлях – вперед.

Смачна вечеря: готуємо крильця в гірчично-медовому соусі

Ця частина курки зазвичай не користується великою популярністю, але якщо хоч раз приготувати крильця за нашим рецептом, то це блюдо може надовго стати одним з улюблених.
переглядів: 13
Ніжні мереживні млинці: простий рецепт

Тонкі мереживні млинці, вкриті дрібними дірочками, – це не лише гарно, а й немовірно смачно! Ці смаколики прикрасять будь-який святковий стіл, або звичайний сніданок із чашкою чаю.
переглядів: 108
Завтра у Рівному буде вечірня екскурсія таємничим місцем

На завтрашній день, 27 лютого, запланована вечірня екскурсія "Загублені пам'ятки Рівного. Слідами Князів Любомирських". Запрошують до таємничого місця - Органного залу, який колись був костелом святого Антонія
переглядів: 184
Як вберегтися від сезонних вірусів: поради медиків

Зимою ми стаємо більш вразливі до хвороб через ослаблену імунну систему.
переглядів: 537
Над містом Рівне замайорів кримськотатарський прапор

Сьогодні, 26 лютого, Україна відзначає День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.
переглядів: 240