Ми у Facebook
11.09.2013, 15:46

Новий головний комунальник Рівного розповів про статки, будинок та бізнес [+Аудіо]

Новопризначений керівник комунальної галузі Рівного В’ячеслав Бережнюк вирішив одразу відкрити карти, аби у журналістів "потім не виникало зайвих питань".
Як уже писав OGO.ua, новопризначений начальник Рівненського управління житлово-комунального господарства В’ячеслав Бережнюк зустрівся з пресою уже на другий день після початку роботи на новій посаді.

Новий головний комунальник Рівного: досьє [ОНОВЛЕНО]

Після розповіді про себе і причини появи себе в управлінні ЖКГ, В’ячеслав Бережнюк розповів дещо більше, аби "не виникало запитань".

Наприклад, головний комунальник міста повідав про свої статки. Як виявилось, найбільше він заробив саме минулого року. А значну частину із доходу склали... виплати з безробіття:

В’ячеслав Бережнюк про свої доходи:



Як з’ясувалося, пробував себе новий комунальник і у бізнесі. Щоправда, на довго його не вистачило - покликав обов’язок.

В’ячеслав Бережнюк про власний бізнес:



Також новий комунальник вирішив відразу розповісти, де мешкає. За зразком міського голови Львова Андрія Садового, який виклав у соцмережі інформацію про свій новий будинок, він повідав про свій будинок та про те, звідки у простого міліціонера (яким тоді працював Бережнюк) взялися на нього гроші. Як виявилось, це не зекономлені капітали, а виплата й кредит, які свого часу отримували переселенці із забруднених аварією на ЧАЕС територій.

В’ячеслав Бережнюк про будинок:



Така відвертість дуже нагадує удар на випередження, який можна пов’язати зі скандалом навколо будинку міського голови, який розгорівся у 2011 році.

Про перші кроки Бережнюка на новій посаді читайте незабаром на порталі OGO.ua.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ