Ми у Facebook
12.09.2013, 12:18

Чи прилетів Янукович до Рівного?

Сьогодні Президент України з робочою поїздкою відвідує Луцьк. Тим часом до редакції OGO.ua звертаються рівняни, які бачили над містом літаки на низькій висоті. Можливо, літак глави держави сів у Рівному, а вже звідти автомобільний кортеж вирушив до Луцька?
Подібне останнім часом траплялось не раз - приміром, у липні в Рівненському аеропорті сів літак із Президентом Польщі Броніславом Коморовським на борту. А вже з Рівного польська делегація вирушила до Луцька на заходи до 70-річчя Волинської трагедії. Цього ж літа в Рівному сідали на дозаправку літаки учасників українсько-британського військово-історичного проекту "Клуб любителів старовинної авіації "Air Squadron". Серед учасників проекту був навіть принц - двоюрідний брат Королеви Великобританії Єлизавети Другої Принц Майкл Кентський. Щоправда, його літак у Рівному якраз і не сідав - принцу вистачило пального, щоб долетіти прямо до Києва.

Можливий проїзд Віктора Януковича до Луцька через Рівненщину обговорюють і в соцмережах. "Сьогодні сотні людей запізнились на роботу!!!!!!!! З 8.00 перекрита дорога зі сторони Львова, в місто довелося в`їзжати полями та ярами. І все це напевно через приліт в аеропорт якогось високопоставленого ........, через візит якого можна порушувати права громадян на вільне переміщення!", - пише у Facebook користувач Anatoly Antonyuk.

У прес-службі Рівненської облдержадміністрації про те, чи сів президентський літак у Рівному, не знають. Співробітниця Рівненського аеропорту, з якою вдалось поспілкуватись телефоном, заявила, що така інформація - конфіденційна. Проте, згодом зізналась, що "якісь депутати" в аеропорті сьогодні таки були.

У Рівному сів літак британського принца?

Тим часом інтернет-видання volynpost повідомило, що з Президентом на Волинь приїхали два міністри - охорони здоров'я Раїса Богатирьова та аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк - та два народних депутати - Катерина Ващук і Сергій Мартиняк. Обоє депутатів - волиняни. Проте, Катерина Ващук народилась на Рівненщині, в Демидівському районі. А Сергій Мартиняк, відомий як засновник торговельної марки "Пан Курчак", у травні цього року був на Рівненщині - в Острозькій академії оцінював ідеї активної молоді на форумі "Проектні дні", головним натхненником якого був заступник голови Рівненської облдержадміністрації Олексій Губанов.

У Луцьк приїде Янукович

Ми зателефонували до Луцька. Депутат тамтешньої міськради Олександр Плісецький, який, разом із колегами по опозиції, готується "зустрічати" Президента на Київському майдані, перед Волинською облдержадміністрацією, повідомив, що, за його інформацією, Віктор Янукович прилетів прямо до Луцька.

Нагадаємо, що під час робочої поїздки на Волинь Віктор Янукович побуває на ДП «Луцький ремонтний завод «Мотор», у Волинській обласній клінічній лікарні, проведе нараду з адміністративно-господарським активом регіону та відвідає Музей волинської ікони.

Рівняни написали Януковичу... з бібліотеки

Тим часом подейкують, що до кінця року Президент може відвідати і Рівне. Востаннє глава держави був у нашій області наприкінці серпня 2011 року, коли відкривав культурно-археологічний комплекс "Пересопниця" і відвідував обласний онкодиспансер. Тоді Віктор Янукович прилетів до Рівного на гелікоптері. А попередній раз Президент був на Рівненщині в жовтні 2010 року. Він відкрив фізіотерапевтичний корпус обласного госпіталю для інвалідів війни в селищі Клевань Рівненського району та ділянку автодороги Київ-Чоп, а також очолив засідання регіонального комітету з економічних реформ.

Загалом Віктор Янукович за час президентства відвідував Рівненщину двічі. Коли відвідає наступного разу - сподіваємось, дізнаємось і розповімо вам уже незабаром!

А якщо вам відомо більше про те, хто прилетів сьогодні до Рівного - поділіться з нами у коментарях!





На правах реклами