Ми у Facebook
13.09.2013, 08:23

У рівненській комуналці в першу чергу шукатимуть корупцію

Новопризначений начальник Рівненсього міського управління житлово-комунального господарства визначив пріоритетні напрями роботи.
Під час свого першого брифінгу головний комунальник Рівного В’ячеслав Бережнюк розповів не лише про себе, свої доходи й бізнес, а й про те, чим безпосередньо займатиметься на посаді:

Новий головний комунальник Рівного розповів про статки, будинок та бізнес [+Аудіо]

– Першочергові завдання, які поставив мені міський голова, це максимально викорінити можливі зловживання посадових осіб у сфері житлово-комунального господарства. Зверніть увагу, що говорю про можливі зловживання, – наголосив новий головний комунальник міста В’ячеслав Бережнюк. – Іще одне пріоритетне завдання – це зробити так, щоб житлово-комунальна галузь була максимально відкритою. Робота, яку проводять працівники підприємств галузі, повинна бути зрозуміла для мешканців міста. Для цього будемо проводити систематичні зустрічі з мешканцями окремо взятих будинків не лише керівниками міста, а й керівниками управління, ЖКП, тим, хто надає на місці ці послуги. Також запровадимо періодичну звітність перед мешканцями, про те, як використовуються гроші, які проблеми є у будинку і як їх можна вирішити.

Бережнюк очолив комунальну галузь Рівного "із патріотизму" [+Аудіо]

Боротьбу з корупцією пан Бережнюк вирішив розпочати з перевірки фінансово-економічної діяльності житлово-комунальних підприємств. Саме за їх результатами і робитимуть висновки. Хоча, за словами головного комунальника, швидше за все, будуть проводитися кадрові зміни.

Нагадаємо, 13 років В’ячеслав Бережнюк прослужив у органах внутрішніх справ, а саме у підрозділах, які займаються боротьбою з економічною злочинністю.





На правах реклами