Ми у Facebook
19.09.2013, 07:59

Щоденний гороскоп: у когось відкриється "третє око"

Будьте готові до несподіванок, конфліктів і частих змін у планах та настроях. Покупки та важливі зустрічі краще перенести на інший день.
Астрологічний прогноз: 19 вересня 2013, четвер.

14/15 місячна доба. Місяць у знаку Риб (друга чверть, росте/повня)

Наближається Повний Місяць (повня). Багато людей відчувають неабиякі емоції, переживання. Хтось у ці дні сміливо йде на авантюри, наважується на рішучі вчинки, робить вирішальний крок.

У когось навіть відкривається так зване "третє око", загострюється інтуїція і здатність відрізнити добро від прихованого зла.

Хтось погано спить, а потім все це відображається на сонних роздратованих обличчях, у нестриманості у словах та поведінці, у помилках та неуважності на дорогах і в документах.

Дехто почує, ЩО насправді думають про нього.

Що можна і чого не можна, коли Місяць уповні?

Добре втілювати в життя сміливі творчі плани, займатися улюбленою роботою, працювати фізично, займатися спортом, поєднувати заробляння грошей та хобі. Але будьте готові до несподіванок, конфліктів і зміни настрою. Можливі скарги на головний біль і самотність.

Покупки та важливі зустрічі у другій половині дня можуть розчарувати. Тому краще перенести їх на інший день.

Представницям прекрасної статі чудово вдасться вражати чоловіків своєю привабливістю та сексуальністю і спокушати. Головне, щоб це не вийшло ввечері з-під контролю! Тим більш що обіцянки взяти заміж та слова про вічне кохання сьогодні не зовсім контрольовані. У половині випадків це жіночі чари, диявольські спокуси, алкоголь, гормони і феромони ))

Гороскоп на тиждень 16 - 22 вересня

Будьте уважні на дорогах, з електроприладами, гострими предметами і з механізмами! Стережіться ввечері та вночі нетверезих людей!

Садити й пересаджувати рослини не рекомендується.





На правах реклами