Ми у Facebook
22.09.2013, 20:25

Футбольний клуб з Рівненщини - чемпіон України!

Вперше в історії рівненського футболу місцевий футбольний клуб здобув звання чемпіона України! У фіналі Чемпіонату України серед аматорських команд у серії післяматчевих пенальті перемогу у матчі проти клубу "Рух" (Винники) виборов оржівський "ОДЕК".
Перша половина гри для гравців з Рівненщини пройшла не надто вдало. Уже на 21-й хвилині матчу, у боротьбі із захисниками команди "Рух", м'яч у власні ворота зрізав Віталій Тивонюк. Гол, щоправда, записали на гравця клубу з Львівщини Козловського.

Після пропущеного м'яча "ОДЕК" мав кілька нагод забити, але гравці їх змарнували. Здавалося, що перша половина так і закінчиться із рахунком 1:0, але на останній доданій арбітром хвилині удар головою вдався Роману Савицькому - 1:1.

У другому таймі обидві команди мали шанси забити, проте ними не скористалися. Зокрема гарні нагоди втратили Роман Савицький та Віктор Газицький. Ворота "ОДЕКа" впевнено захищав Юрій Кособуцький.

"ОДЕК" (Оржів)
"ОДЕК" (Оржів)


У підсумку - нічия, яка перевела гру в овертайм, але й додаткові два тайми по 15 хвилин переможця не виявили. Тож за звання чемпіона командам довелося боротися у "футбольній лотереї".

І тут справжнім героєм став воротар оржівців Юрій Кособуцький! Зовсім нещодавно одужавши після травми, Юрій зумів відбити два удари "рухівців" з позначки! Ще один удар прийшовся вище воріт "ОДЕКа". У підсумку із рахунком 4:3 переміг "ОДЕК"!

Портал OGO.ua вітає футбольний клуб "ОДЕК" та усіх шанувальників з перемогою!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини