Ми у Facebook
27.09.2013, 21:05

У Рівному відзначили День дошкілля [Фото+Відео]

З нагоди Всеукраїнського дня дошкілля у Рівному відбулись святкові заходи - відкриття додаткової групи в одному з дитсадків міста, а також святковий концерт і виставка творчих надбань дітей і педколективів дошкільних навчальних закладів. Як це відбувалось - дізнайтеся далі!
Вже о 9 ранку відзначення Всеукраїнського дня дошкілля розпочалось із відкриття додаткової (11) групи у ДНЗ № 28, що на Відінській, 46.

А вже за годину в дошкільному навчальному закладі № 2 (Дубенська, 44 б) відбувся святковий концерт «Світанкова райдуга дитинства».

Також тут відкрили виставку творчих надбань дітей і педагогічних колективів дошкільних навчальних закладів. На виставці буде представлено творчі роботи дітей і педагогів «Від творчого педагога – до творчої дитини», а також дидактичні посібники для дітей, виготовлені педагогами «Граючись навчаємось, ростем і розвиваємось». Серед учасників урочистостей були не лише діти, батьки й педагоги, а й представники міської влади - міський голова Рівного Володимир Хомко та начальник міського управління освіти Василь Харковець.

Як це відбувалось - дивіться на фото і відео!





У Рівному відкрили додаткову групу у дитячому садку





ДИВИТИСЯ ВІДЕО



Як у Сарнах відзначили День дошкільника






На правах реклами