Ми у Facebook
30.09.2013, 16:03

У чотирнадцяти регіонах України почався опалювальний сезон. У Рівному ще вирішують

На сьогодні з 27 регіонів України централізоване опалення вже включено в 14. Про це повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник.
Міністр уточнив, що опалення дали Вінницька, Волинська, Донецька, Житомирська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Полтавська, Сумська, Харківська, Хмельницька, Чернігівська області та міста Київ і Севастополь. «Всім іншим необхідно терміново спільно з органами місцевого самоврядування прийняти рішення про початок опалювального сезону», – додав він, пише НБН.

Підготовку до зими Рівного гальмують ОСББ?

Тим часом у Рівному хочуть подавати тепло від завтра, 1 жовтня. Щодо початку опалювального сезону у нашому місті міський голова Володимир Хомко провів нараду сьогодні, 30 вересня.

Попередньо, рівненські чиновники зійшлися на необхідності вмикнути тепло в об’єктах соціальної сфери вже від завтра. Адже вже починаючи з 26 вересня середньодобова температура надворі нижче восьми градусів.

Коли розпочнеться опалювальний сезон на Рівненщині?

Остаточну інформацію про те, коли ж точно тепло з’явиться в помешканнях рівнян, OGO.ua повідомить згодом. Слідкуйте за нашими новинами.

За прогнозами синоптиків, у першій половині поточного тижня на Рівненщині очікується холодна погода. Середня температура повітря складе близько 3-5 градусів вночі і 7-9 вдень. У четвер прогнозують до -3 вночі.





На правах реклами