Ми у Facebook
30.09.2013, 17:52

Рівнянам пропонують пожити у... бібліотеці [+Фото]

Цікаву родзинку вдалося віднайти в одному з оголошень про продаж квартир. Хазяї облаштували апартаменти у приміщенні колишньої бібліотеки.
У той час, як вся Україна відзначає Всеукраїнський день бібліотек, хтось сперечається про доцільність їх існування, а самі бібліотеки активно популяризують себе і свої новинки, рівнянам пропонують... оселитись у бібліотеці.

Щоправда, колишній.

Саме таку родзинку пропонує власник трикімнатної квартири на вулиці Відінській у Рівному.

КУПИТИ КВАРТИРУ У РІВНОМУ

Зокрема, в оголошенні йдеться:

"Ця нова квартира знаходиться у місці, що стало житлом лише після реконструкції. В „минулому житті” тут розташовувалась бібліотека, звідси – нетрадиційні для звичайних квартир пропорції: високі стелі та великі вікна. Нетрадиційним та незвичним є планування квартири. В центрі – єдиний простір, умовно розділений на вітальню, кухню, бібліотеку та зал. Спальні, розділені „єдиним простором”, розміщені у протилежних краях квартири.

Бібліотека займає досить відокремлене положення і є при цьому частиною єдиного з залом простору. Від залу її відділяє сквозний стелаж: п’ять полиць кріпляться одним кінцем на стіні, а другим на колоні. На нижній полиці розташувався акваріум, що перетворився на своєрідне вікно. Завершує композицію дзеркальна ніша під акваріумом, яка відображає сходи вітальні і створює ефект глибини простору."








Нагадаємо, раніше OGO.ua писав про те, яку нерухомість світу можна придбати за ціною будинку... на околиці Рівного?

А ви б оселилися у бібліотеці?





На правах реклами