Ми у Facebook
05.10.2013, 09:30

Довгоочікуваний бій Кличко-Повєткін відбудеться вже сьогодні!

Бій між українцем Володимиром Кличком та росіянином Олександром Повєткіним повинен був відбутися ще 5 років тому, але двічі так і не відбувся. В суботу ж, 5 жовтня, це нарешті станеться! Дізнайтесь подробиці суперпоєдинку!
Поєдинок між Володимиром Кличком та Олександром Повєткіним є довгоочікуваним, адже він міг відбутися ще у 2008 році, але бій скасували через травму Повєткіна. А у 2010-му росіянин не вийшов на ринг за рішенням своєї команди.

5 жовтня чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO українець Володимир Кличко та чемпіон WBA росіянин Олександр Повєткін нарешті зустрінуться. У Москві відбувається активна підготовка. Як повідомляє сайт liga.net, на поєдинок планують завітати перші особи Росії, на чолі з президентом.




Проморолик поєдинку Кличко-Повєткін


Крім того, в залі спорткомплексу "Олімпійський" зберуться не тільки політики, але й відомі чемпіони по боксу минулих років - Ленокс Льюіс, Майк Тайсон, Евандер Холіфілд. На бій завітають і представники відомих боксерських організацій.

На дуелі поглядів Кличка відтягували від Повєткіна
На дуелі поглядів Кличка відтягували від Повєткіна


Букмекери та спеціалісти пророкують перемогу 37-річному Володимиру Кличко, який провів на професійному рингу 63 поєдинки, з яких переміг у 60. 34-річний росіянин же провів 26 боїв, з яких жоден не програв.






На правах реклами