Ми у Facebook
06.10.2013, 07:37

8 місце. Світлана БОГАТИРЧУК-КРИВКО. Встигає все

Світлана БОГАТИРЧУК-КРИВКО
Начальник Головного управління Держземагентства у Рівненській області
На своїй сторінці у Facebook Світлана Богатирчук-Кривко днями “перепостила” статтю “ОГО” про те, що оржівська футбольна команда “ОДЕК” стала чемпіоном України. Два перших коментарі до повідомлення написав Михайло Кривко — голова Федерації футболу Рівненської області, перший заступник голови обласної ради і чоловік Світлани Кирилівни.

Взагалі, дарма хтось думає, що жінка-чиновник повинна жити лише роботою і на хобі та сім’ю часу просто не залишається — є люди, яким вдається поєднувати все. Світлана Богатирчук-Кривко залюбки проводить час із родиною, відвідує театри та... футбольні матчі. Вболівальниця зі стажем, вона емоційно підтримувала українську збірну під час минулорічних матчів Євро-2012, а до того встигла побувати й на стадіонах Мілана та Мадрида!

Справжня жінка — вона завжди залишається жінкою: навіть на сайті очолюваного пані Світланою Головного управління Держземагентства у Рівненській області, окрім прес-релізів і статистичних звітів, можна побачити фото "Тунелю кохання" у Клевані з ліричним підписом: "Природа — це казка, яку треба читати серцем"...

Не перший рік Світлана Кирилівна впевнено тримає лідируючі позиції в рейтингах “ОГО” — як серед найуспішніших жінок Рівненщини, так і серед найвпливовіших людей області загалом. Причому незалежно від посади — у “ТОП-20” вона була, працюючи заступником міського голови Рівного з гуманітарних питань, залишається і нині, коли опікується земельними ресурсами Рівненщини. Чим не взірець успішної жінки для наслідування?

"У минулому житті я, мабуть, була актрисою", — зізналась Світлана Богатирчук-Кривко в одному з інтерв’ю. Чи випаде нагода пані Світлані, окрім ролей земельної чиновниці, міської депутатки, дружини першого заступника голови облради, мами й бабусі, знову спробувати зіграти і якусь політичну роль? Хто нам з вами зараз про це скаже достеменно?..

Прикметно інше — те, що стосовно Світлани Кирилівни ці питання виникають. І сам цей факт чи не найпереконливіше підтверджує цілковиту логічність продовження її перебування на ключових щаблях нашого рейтингу.





На правах реклами