Ми у Facebook
09.10.2013, 15:23

У фотоконкурсі "Гавань краси" перша учасниця. Знайомтеся!

Газета "ОГО" розпочала конкурс "Гавань краси", переможці якого отримають подарункові сертифікати на створення модного образу! Для участі у конкурсі потрібно надіслати фото, де у вас оригінальна зачіска чи макіяж, а також додати коротку розповідь про себе. Представляємо нашу першу учасницю!
Рівнянка Юлія Гаврилович, прочитавши оголошення на порталі OGO.ua, першою надіслала фото на конкурс “Гавань краси”. Рівно рік тому, 7 жовтня, Юлія стала на рушничок щастя з чоловіком Юліаном. Приємними спогадами про свій весільний образ вона вирішила поділитись із читачами “ОГО”!

- Кожна дівчина мріє у свій найщасливіший день, день свого весілля, бути прекрасною, - розповідає Юлія. - А гарна зачіска та макіяж підкреслять вроду кожної представниці прекрасної половини людства.



"Гавань краси" - новий конкурс від "ОГО"


Щоб взяти участь, до 8 грудня надішліть на електронну адресу dolj.ogo@gmail.com одне фото, на якому ви, ваші друзі, діти чи родичі з гарною, оригінальною зачіскою чи макіяжем. Не потрібно робити спеціальну фотосесію, це може бути любительське фото, адже найголовніше — щоб усі оцінили красу вашого макіяжу чи зачіски!

Вимоги до фото: формат .jpg, .jpеg, розмір фото — не більше 3 Мб. До фото додайте, будь ласка, коротку розповідь про себе (хто ви, чим займаєтесь), телефон. Надсилаючи фото з дитиною ви автоматично даєте згоду на його публікацію у ЗМІ.

Після 8 грудня на порталі ОGO.ua буде розпочато інтернет-голосування, за результатами якого визначимо не одного, а кількох переможців конкурсу. Ті, кого підтримають найбільше рівнян, отримають заохочувальні призи - сертифікати на створення модної зачіски чи макіяжу у салоні "Гавань краси" напередодні Нового 2014 року!

Знайомство з учасниками та інформація про хід конкурсу — щотижня на порталі OGO.ua, а також на сторінках газети "ОГО". Продемонструйте усім свій унікальний образ і пориньте разом з нами у "Гавань краси"!






На правах реклами