Ми у Facebook
13.10.2013, 20:29

Оригінальна реклама на вулицях Рівного [+Фото]

Журналістське око - особливе: ідучи чи їдучи містом, мимоволі звертаєш увагу на вивіски, рекламу, оголошення - що там цікавого? Ми знайшли на вулицях Рівного декілька вивісок та рекламних оголошень, які привернули увагу чимось незвичним упродовж лише одного дня!
Не відомий нам майстер фото- та відеозйомки прорекламував свої послуги на... урні для сміття поблизу залізничного вокзалу!



Там само, на Привокзальній площі, рівнянам пропонують послуги з... фізичного комфорту. Вчитуєшся в оголошення - і мимоволі дивуєшся, як душевно і детально все розписано!





5 незвичних будинків Рівного

Фізичний комфорт не буде зайвим для бажаючих скористатись наступним оголошенням - аби відірвати папірчик із телефоном, треба досить-таки низько нахилитись до сміттєвої урни. Між іншим, оголошення пропонує кредити для... пенсіонерів!





Відкрий Рівне: де у Рівному був "Інтим" 100 років тому?

А якщо ви втомились - пересідайте на велосипед. Простіше кажучи, на "велік"! Саме знижки на "веліки" пропонують у магазині за кілька десятків метрів - напевно, аби зрозуміліше було чи увагу більше привертало.



І насамкінець. Здавалося б, звичайний продуктовий магазин: хліб, сир, напої... Але ще, якщо вірити вказівникові на тротуарі, за кілька десятків метрів на покупця чекатимуть якісь загадкові "ОВООЧІ" :) Напевно, це все-таки овочі!



Такого привітання рівняни ще не бачили!

Якщо ви також побачили на вулицях Рівного щось цікаве або кумедне - надсилайте свої спостереження до редакції, на info@ogo.ua - і ви матимете можливість стати одним із авторів нашої рубрики "Репортер OGO.ua"!





На правах реклами