Ми у Facebook
18.10.2013, 11:00

В усіх садочках Рівненщини буде електронна черга

"До 1 січня 2014 року усі дошкільні навчальні заклади Рівненщини будуть з електронними чергами", - про це заявив начальник управління освіти та науки Рівненської облдержадміністрації Григорій Таргонський.
З метою запровадження єдиного підходу щодо прийому дітей в дошкільні заклади та забезпечення рівних умов кожної дитини на здобуття дошкільної освіти розроблено електронну реєстрацію дітей для влаштування у ДНЗ.
У Рівному до садочків стоятиме черга. Електронна

Спочатку створення електронної черги відбувалося тільки у обласному центрі. Далі така практика перейшла і у інші райони Рівненщини. Тепер же за дорученням віце-прем`єр-міністра України Олександра Вілкула усі садочки повинні мати електронну чергу.

- На даний час 257 з 460 дитячих садочків практикують електронний вступ до дошкільних навчальних закладів, - розповів начальник управління освіти та науки Рівненської облдержадміністрації Григорій Таргонський. - А до кінця року усі садочки Рівненщини повинні мати електронні черги.

Хто створює черги у рівненських садочках?

А якщо розглянути функціонування електронного вступу до ДНЗ Рівного, то "станом на 25 вересня 2013 року у електронну чергу до рівненських садочків зареєстровано понад 1200 дітей, - повідомив начальник управління освіти Рівненського міськвиконкому Василь Харковець. А переглянути електронну чергу можна на сайті www.rosvita.rv.ua.





На правах реклами