Ми у Facebook
18.10.2013, 13:32

Мустафа Найєм та Наталія Соколенко презентують у Рівному скандальний фільм про Януковича та "Межигір'я" [Анонс]

Документальний фільм "Відкритий доступ", показ якого неодноразово зривали у різних містах України, покажуть у Рівному. Фільм-альманах з п'яти частин, знятий журналістами й громадськими активістами, ілюструє проблеми дотримання в Україні прав людини та прав на доступ до публічної інформації.
Події, зображені в фільмі-альманасі "Відкритий доступ", розгортаються після вступу в дію Закону України "Про доступ до публічної інформації", за ухвалення закону впродовж кількох років боролися громадські організації, журналісти та експерти.

Фільм-альманах складається з п’яти новел: "Межигір’я" (автор - Володимир Тихий), "Афганець" (автор – Дмитро Коновалов), "Школа" (автор - Сергій Андрушко), "Дім з химерами" (автор - Жанна Довгич), "У кутку" (автор - Дмитро Тяжлов).

"Перли" від Президента Януковича під час "Діалогу з країною"

Трейлер до новели "Межигір'я":



За словами творців фільму, "Відкритий доступ" - це хроніки становлення в Україні громадянського суспільства, а також історії з життя самих героїв. Вони живуть у різних регіонах України, їх цінності та переконання різняться, вони не знайомі одне з одним, єдине, що їх об’єднує - активна громадянська позиція.

В Україні запускають громадське інтернет-телебачення

Трейлер до новели "Школа":



Після показу фільму відбудеться його обговорення, в якому візьмуть участь й безпосередні творці фільму - журналісти, громадські активісти й учасники руху "Стоп цензурі!" Мустафа Найєм та Наталія Соколенко.

Мустафа Найєм та Наталія Соколенко. Фото з Facebook-сторінки Наталії Соколенко
Мустафа Найєм та Наталія Соколенко. Фото з Facebook-сторінки Наталії Соколенко


Фільм створено за ініціативи Громадської організації "Центр UA" (Партнерство "Новий Громадянин"). Організатор показу у Рівному - МГО "Молодь ДІЄ"

Показ фільму "Вікритий доступ" відбудеться 20 жовтня о 18:00 в конференц-залі готелю "Мир", за адресою Міцкевича, 34. Вхід на кінопоказ - вільний.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ