Ми у Facebook
23.10.2013, 23:59

Відкриття театрального сезону у Рівному: молоді обличчя на сцені [+Фото]

Цими вихідними Рівненський обласний академічний музично-драматичний театр розпочинає новий сезон. Кого ж першими побачать глядачі на сцені?
Як уже писав OGO.ua, цьогорічний театральний сезон у Рівному розпочнеться з вистави про любов, зради, сім'ю та дітей.

За словами директора театру Володимира Петріва, головні ролі у музичній комедії "Моя дружина... або Як повернути чоловіка" зіграють саме молоді актори.

Пропонуємо пригадати їх найяскравіші вже зіграні ролі та дещо ближче познайомитися:

Ніна Ніколаєва (Годунок):



Найчастіше на сцені грає добрих, милих та закоханих (здебільшого у персонажів Станіслава Лозовського) панночок. У її виконанні глядачі пам'ятають Оришку ("Пошились у дурні"), Старуню ("Останній строк"), Доллі Вудсен ("Любов по-американськи"). Саме після цієї вистави Ніна пішла у нетривалий декрет, аби яскраво повернутися у ролі різкої і навіть грізної Палагни ("Тіні забутих предків").

Акторська родина Ніколаєвих — дві різні ноти у мелодії кохання


Оксана Рекуненко:



Її часто порівнюють з Ніною Ніколаєвою (Годунок). Дається в знаки зовнішня схожість, гарний та всокий голос обох актрис та амплуа. Адже саме Оксані "дісталися" практично усі Нінині ролі на час декрету. З останніх саме Оксаниних ролей вирізняється Марічка Гутенюківна ("Тіні з0абутих предків").

Рівненська акторка Ксенія Рекуненко: “Через зовнішність мені завжди дають ролі стерв”


Катерина Лапіна:



Катерина Лапіна постать творча і неординарна. Про це говорять її ролі - такі ж різноманітьні і кардинально протилежні. Серед найяскравіших образів останніх років безсумнівно Хелен ("Каліка з острова Інішмаан") та Кезонія ("Калігула").

Жіночі розваги: Рівненська актриса Катя Лапіна — про секрети арт-терапії [+Фото]

В'ячеслав Давидюк:



Справжній майстер перевтілення, якому до снаги і п'яничка з "Пошились у дурні" і гордий патрицій з "Калігули". Та справжні поціновувачі Рівненського театру відразу упізнають у В'ячеславові ЙОГО з вистави "Ненормальна" або ж Біллі ("Каліка з острова Інішмаан").

У рівненському облмуздрамтеатрі — “Ненормальна” прем'єра

Микита Кондратюк:



Його складно не помітити, коли виходить на сцену. Справа не лише у високому зрості, а й у його майстерності. Персонажі Микити різні за характерами, але мають дещо спільне - вони часто викликають усмішку. "Вибухнув" молодий актор такими ролями, як Бартлі ("Каліка з острова Інішмаан"), Гурго ("Наполеон та корсиканка") та Мольфар ("Тіні забутих предків").

У Рівному презентували українізованого "Каліку з острова Інішмаан"

Які образи підготували актори глядачам цього разу стане відомо вже цими вихідними.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ