Ми у Facebook
24.10.2013, 07:59

Щоденний гороскоп: «білі ворони» – на висоті!

Час перемагати себе, власні страхи, комплекси та лінощі. Можна експериментувати, йти на певний ризик і приймати важливі рішення.
Астрологічний прогноз: 24 жовтня 2013, четвер.

20 місячна доба. Місяць у знаку Рака (третя чверть, спадає).

Cприятливий день для всіх активних і наполегливих ділових людей, усіх, хто прагне реалізувати свої інтелектуальні, професійні, творчі задуми, у тому числі незвичайні, сміливі й оригінальні.

Сьогодні, як і вчора, добре експериментувати, пробувати на смак і дотик, йти на певний ризик, позбуватися страхів та комплексів, переступати через власне «не можу». Саме час приймати швидкі й важливі рішення.

Люди, яких звичайно називають диваками, «білими воронами», сьогодні – у центрі уваги. Їхню неординарність і харизматичність одні оцінять позитивно, інші будуть заздрити.

Гороскоп на тиждень 21 - 27 жовтня

Можна займатися оформленням різних документів, у тому числі банківських та нотаріальних, звертатися в державні органи та установи.

Особисті стосунки складаються гармонійно, серйозних конфліктів з близькими не повинно бути.

Увага: у декого можливі несподівані зміни планів через якісь дрібні проблеми чи новини, які стосуються важливих сфер життя. Допомоги можуть потребувати батьки та діти. Необхідно терміново оплатити комунпослуги та інші рахунки. Ймовірні поломка сантехніки, проблеми з електрикою та зв`язком, якесь термінове прибирання чи прання.





На правах реклами