Ми у Facebook
24.10.2013, 12:20

До Рівного наближається VIII сезон Fashion Time [+Фото]

Уже з п’ятниці, 25 жовтня, Рівне на три дні порине з головою у модну подію року - VIII сезон Fashion Time.
У четвер, 24 жовтня, перед початком фешн-заходу, відбулася прес-конференція, де представники ТМ ARTmodels, які є організаторами події, розповіли, що саме чекає рівнян та гостей міста у VIII сезоні Fashion Time "Осінь-зима 2013-2014".

Уперше за всі сезони подія триватиме три дні поспіль - 25, 26 та 27 жовтня. Директор ТМ ARTmodels Оксана Ігас розповіла, що Fashion Time з кожним роком стає все більше популярним, і бажаючих взяти участь у показах наразі дуже багато.

- Це дуже добре, що восьмий сезон уже набув ажіотажу. До нас увесь час телефонують та цікавляться стосовно купівлі квитків. Ми передбачаємо, що аншлаг буде неймовірний, тому готуємося відповідно, - розповідає Оксана Ігас.



Директор ТМ ARTmodels додала, що мріє й буде йти до того, аби зробити у Рівному тиждень моди, тобто повноцінний європейський Fashion Week. Можливо, це вдасться втілити на 10-й ювілейний сезон Fashion Time, який фактично збігається із 5-річчям ТМ ARTmodels.

Місце проведення заходу буде нове - перші два дні (25 та 26 жовтня) Fashion Time проходитиме у новому фешн-холі ТМ ARTmodels, що знаходиться у приміщенні Manhattan City Hall на 3-му поверсі. Третій, фінальний день, відбудеться у неділю, 27 жовтня, а пройде він вже на 2-му поверсі Manhattan City Hall (вул. Соборна, 112).

У перші два дні глядачі будуть максимально наближені до самого дійства, моделей та дизайнерів. Фінальний день – це вже більш традиційний формат показів, на якому представлять найбільше ексклюзивних колекцій та нетрадиційних дефіле від дизайнерів із Львова та Луцька.



Окрім цього, у VIII сезоні Fashion Time рівнян та гостей чекатиме багато новинок fashion-індустрії, різноманітних модних колекцій, нових моделей та вражаюче супер-шоу. Свої колекції продемонструють: брендові бутики «Space. Елегантний стиль», Monicca Ricci та Eurotime, рівненський дизайнер та народна майстриня Зоя Романова, і відомий за межами України дизайнер Фелікс Радіонов.

Вартість квитків на 25 та 26 жовтня – 50 грн, на 27 жовтня – від 50 до 120 грн. Замовити квитки вже можна за телефоном (067)360-51-22. Початок показів – о 18.00.





На правах реклами