Ми у Facebook
26.10.2013, 23:16

Ексклюзивні сукні Ані Лорак: чи покаже їх співачка у Рівному? [+Фото]

27 жовтня Ані Лорак вперше виступить з шоу "Кароліна" у Державному Кремлівському палаці в Москві. Його гостями стануть Філіп Кіркоров, Валерій Меладзе, Григорій Лепс, Сергій Лазарєв і Тимур Родрігез. А вже 12 листопада співачка приїде у Рівне. Оцініть її екслюзивні сукні з київської прем'єри!
Шоу, яке у Москві побачать в останню неділю жовтня, в Україні вже продемонстрували - 19 жовтня Ані Лорак виступила у столичному Палаці спорту. До слова, концерт мав і благодійну складову - серед його глядачів були діти з прийомних сімей із різних областей України, які приїхали на концерт разом із батьками, братиками і сестричками. На своїй сторінці у Facebook співачка розповіла, що ці дітки знайшли мам і татусів завдяки програмі "Сирітству - ні" фонду Ріната Ахметова.

А ми тим часом вирішили показати читачам OGO.ua кілька сценічних костюмів популярної співачки, які вона продемонструвала на шоу в Києві. Можливо, саме у цих неймовірно красивих сукнях Ані Лорак зовсім скоро виступить і у Рівному? Адже на 12 листопада запланований її концерт на сцені Рівненського обласного академічного українського музично-драматичного театру.

Отже, дивіться, оцінюйте, насолоджуйтесь!









Ані Лорак співатиме у Рівному







Фото зі сторінки Ані Лорак у Facebook





На правах реклами