Ми у Facebook
28.10.2013, 20:35

На Рівненщині випікатимуть хліб по-угорськи

В Дубровицькому районі готуються до відкриття особливої хлібопекарні. У селі Селець випікатимуть хліб за угорською технологією. Унікальність таких технологій в тому, що вони дозволяють продовжити зберігання хліба без шкідливих домішок.
До відкриття особливої пекарні підготовку розпочали завчасно. Жителі Рівненщини пройшли стажування за кордоном і тепер будуть випробовувати інноваційні методи випікання хліба.

- В перспективі планується розширення підприємства, - розповідає керівник ТОВ "Дари Полісся" Віктор Дрозд. - А районна влада вже шукає площі, які можна було б засівати житом та пшеницею для випікання хліба.

"Рум'яний день" у Рівному: свято хліба на майдані Незалежності [+Фото]

Власна сировина дозволить зменшити вартість хліба та зробити його більш доступним. Таким самим в області побільшає не лише переробників, а й агровиробників.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини