Ми у Facebook
01.11.2013, 11:48

Переможниця "Х-фактору" Аїда Ніколайчук може представити Україну на "Євробаченні-2014"

З 23 жовтня Національна телекомпанія України оголосила прийом заявок на участь у національному відборі Пісенного конкурсу "Євробачення-2014", що відбудеться в Копенгагені (Данія) у травні 2014 року. Днями заявку на участь у відборі подала переможниця 3-го сезону шоу "Х-фактор" Аїда Ніколайчук.
Як повідомляє Сегодня.ua, після перемоги в "Х-факторі" Аїда Ніколайчук активно зайнялась музикою, почала співпрацювати з відомою звукозаписуючою компанією, представила свій перший сингл і дала концерт у рідній Одесі. А спеціально для відбору на "Євробачення-2014" Аїда підготувала нову пісню.

Як повідомляє Перший національний, після завершення прийому заявок – 7 грудня – відбудеться попередній тур, у якому серед усіх, хто виявив бажання взяти участь у національному відборі, оберуть 20 найкращих пісень, що відповідатимуть умовам Положення та правилам Пісенного конкурсу "Євробачення-2014".

Результати Євробачення-2013: Злата Огневич виборола третє місце

Відбір "двадцятки" фіналістів відбуватиметься прослуховуванням за участі професійного журі, за результатами голосування якого й буде обрано учасників фіналу національного відбору. А фінал національного відбору відбудеться 21 грудня. За результатами змішаного голосування (журі та інтерактивного голосування глядачів) буде визначено пісню-переможницю Конкурсу, що представлятиме Україну на "Євробаченні-2014".



Четвертий сезон шоу "Х-фактор" стартував!

59-й щорічний Пісенний конкурс "Євробачення" відбудеться у Копенгагені, столиці Данії, що перемогла в конкурсі 2013 року. Фінал "Євробачення-2014" пройде 10 травня.

Фото culturemeter.od.ua





На правах реклами