Ми у Facebook
27.10.2013, 07:00

Четвертий сезон шоу "Х-фактор" стартував! [+Відео]

26 жовтня на телеканалі СТБ пройшов перший прямий ефір четвертого сезону шоу "X-фактор". Перший учасник уже залишив проект. Дізнайтесь деталі, дивіться відео!
На фантастичній сцені проекту з'явились Михайло Мостовий, Євген Шпаченко, Сергій Гладир, Дарина Ковтун, Марія Кацева, Анастасія Рубцова, Микита Ломакін, Олександр Порядинський, Данило Рувинський, дует "Two Voices", квартет "Клей Угрюмого" та тріо "Тріода".

За підсумками голосування глядачів претендентами на виліт із проекту стали квартет "Клей Угрюмого" із команди Ігоря Кондратюка та підпопічний Сергія Сосєдова Євген Шпаченко. Судді не змогли визначити найгіршого вокаліста ефіру: Ігор Кондратюк та Серьога проголосували за "Клей Угрюмого", а ось Ірина Дубцова та Сергій Сосєдов підтримали Євгена Шпаченка. Отож, ведуча "Х-фактора" Оксана Марченко змушена була відкрити конверт із результатами голосування телеглядачів. У підсумку, після першого пряого телеефіру проект змушений був залишити підопічний Сергія Сосєдова Євген Шпаченко.

Серед переможців телешоу "Х-фактор", яке стартувало в ефірі телеканалу СТБ три роки тому - 4 вересня 2010 року - рівнян не було. Хоча предкастинги проекту (так звані "кастинги продюсерів", де претенденти виступають лише перед суддями) проводились і у Рівному.

До слова, фіналіст другого сезону "Х-фактору" Аркадій Войтюк - майже наш земляк: він народився і виріс у Ковелі на Волині, а кліп на пісню "Мама", яку він виконав на цьогорічному фестивалі "Нова хвиля" у Юрмалі, співак зняв на Рівненщині - на залізничному вокзалі в Клевані та в "Тунелі кохання" поблизу того ж таки Клеваня!

Результати "Нової хвилі 2013": перемога кубинця, поразка українців

Давайте переглянемо відеофрагменти першого прямого ефіру телепроекту "Х-фактор 4", які підготував "ТелеПростір"!



У Рівному на кастингу "Х-фактор" вокальні таланти виборювали право називатися найкращими вокалістами країни



На Рівненщині хлопець пішов з дому, бо хотів потрапити на "Х-Фактор"



Продюсер "X-фактор", "Україна має талант-3": "У Рівному багата культура підприємництва" [+ІНТЕРВ'Ю]



Жителька Рівненщини "порвала" телешоу та стала зіркою інтернету [+Відео]



Михайло Мостовий виконує пісню Павла Табакова "Загублені слова" на кастингу в Дніпропетровську





На правах реклами