Ми у Facebook
01.11.2013, 12:16

Скільки коштує поліклініка для працівників ПАТ "Рівнеазот"?

Капітальний ремонт поліклініки ЛОУ розпочався у січні 2011 року. В 2013 році у проведення ремонтних робіт приміщень та фасаду закладу інвестовано понад 1,68 мільйона гривень.
Проведення профілактичних оглядів при прийомі працівників на роботу, надання першої невідкладної допомоги, здійснення періодичних медичних оглядів, проведення фізіотерапевтичних процедур, амбулаторне лікування, оздоровлення працівників на базі санаторію-профілакторію підприємства − усі ці завдання покладено на поліклініку лікарняно-оздоровчого управління (ЛОУ) для підприємства ПАТ "Рівнеазот" OSTCHEM.


У багатьох випадках рівень виконання цих завдань залежить не лише від професіоналізму штату поліклініки, а це – 122 працівники, але й умов, у яких вони працюють.

− Робота поліклініки нашого підприємства розпочалася разом зі створенням перших споруд майбутнього хімічного гіганта України, – розповідає начальник ЛОУ Сергій Голуб. – Спочатку це були здоровпункти, на базі яких у 1972 році відкрилося поліклінічне відділення центральної лікарні. На жаль, останні двадцять років жодних ремонтів у приміщенні поліклініки не проводилося. Однак вже зовсім скоро завдяки капітальному ремонту поліклініки, який сьогодні перебуває на завершальному етапі, наші хіміки отримуватимуть кваліфіковану медичну допомогу у справді європейських умовах.


Капітальний ремонт поліклініки ЛОУ розпочався у січні 2011 року. В 2013 році у проведення ремонтних робіт приміщень та фасаду закладу інвестовано понад 1,68 мільйона гривень. З них вартість ремонту фасаду становить понад 642,5 тисячі гривень. Вартість ремонту внутрішніх приміщень поліклініки складає понад 426,2 тисяч гривень.



Вже виконано ремонт частини приміщень першого поверху, повністю відремонтовані приміщення другого поверху та на 50 відсотків завершено ремонтні роботи на третьому поверсі. На третьому поверсі проведено ремонт у приміщеннях інгаляторію, двох фізкабінетах, кабінеті теплолікування, кабінеті лікаря-психофізіолога, електрощитовій, двох санвузлах, бойлерній. На даний час проходять ремонтні роботи у коридорі третього поверху, компресорній, стоматологічному кабінеті, бухгалтерії, санвузлі– приміщеннях загальною площею 143 метра квадратних. Виконано ремонт фасаду площею 1150 метрів квадратних, що становить сімдесят відсотків від загальної площі.

Усі роботи, що проходять у рамках капітального ремонту лікувального закладу, виконують працівники цехів підприємства ПАТ "Рівнеазот" OSTCHEM. Найбільша їх частка припадає на ремонтно-будівельний цех: заміна вікон на усіх поверхах, заміна дверей у тих приміщеннях, де виконано ремонт, заміна покриття підлоги, лицювальної плитки на стінах, упорядження стін та стелі. Працівники цеху ремонту енергетичного обладнання виконали електромонтажні роботи: монтаж розеток, електровимикачів, світильників, заміну проводки, силових та освітлювальних щитів. Силами працівників управління ремонтно-монтажних робіт були відремонтовані системи опалення, водопроводу та каналізації, а також вентиляційна система поліклініки. Наразі здійснюється монтаж системи автоматичної пожежної сигналізації. Цех зв’язку замінив телекомунікаційні, телефонні мережі, мережі оповіщення та сигналізації. Департамент інформаційних технологій провів монтаж та встановлення комп’ютерної мережі поліклініки.

– На сьогодні 65% усіх запланованих робіт капітального ремонту приміщень та фасаду поліклініки завершено, – констатує Сергій Голуб. – Якщо зима не буде затяжною, а погодні умови – сприятливими, фасад плануємо завершити до середини наступного року. До закінчення 2014 року плануємо виконати увесь комплекс робіт капітального ремонту приміщень закладу.





На правах реклами