Ми у Facebook
01.11.2013, 23:33

Як Ані Лорак "порвала" Москву [+Фото]

Дивіться яскраві фото з сольного концерту в російській столиці української співачки, яка незабаром виступатиме і у Рівному!
"Російські зірки, які прийшли на концерт української зірки, а підтримати Ані Лорак того вечора крім Сергія Лазарєва прийшли Йосип Кобзон, Григорій Лепс, Філіп Кіркоров і багато інших, були у захопленні від нового шоу співачки, - пише ЕвроСМИ.ru. - Еротичне вбрання, приголомшуючі відеоефекти і акробатичні номери, від яких захоплювало подих - такого виступу в Кремлі російські виконавці собі ще не дозволяли".

Сама Ані Лорак на своїй сторінці у Facebook написала: "Я дякую всім своїм прихильникам із різних країн, які підтримували, переживали, хто щиро вірив у мене - дякую всім. Я розділяю цей успіх із вами, хто завжди поряд, хто йшов зі мною до цієї мети стільки років, і ще раз кажу спасибі за любов, за тепло, за підтримку, яку я завжди відчуваю навіть на відстані".

А ми тим часом пропонуємо вам переглянути декілька яскравих світлин із московського концерту української співачки! Яка, до слова, вже 12 листопада має виступити у Рівному - на сцені обласного академічного українського музично-драматичного театру.











Ексклюзивні сукні Ані Лорак: чи покаже їх співачка у Рівному? [+Фото]











Фото зі сторінки Ані Лорак у Facebook





На правах реклами