Ми у Facebook
04.11.2013, 16:23

Рівнянам продавали криваво-романтичний одяг, унікальні прикраси та ексклюзив від місцевих дизайнерів [+Фото]

Єва Єндрик

Молоді й амбітні рівненські дизайнери презентували вироби своїх брендів на ярмарку Made in Rivne.
Ідею проведення ярмарку організатои привезли з Києва. Розповідають, що саме там побачили таку собі вечірку-виставку місцевих творців. Вирішили зробити щось подібне й у Рівному. І хоч сам ярмарок активно анонсували, чекали лише своїх.

Рівнян запрошують на ярмарок Made In Rivne

Така виставка стала фактично першим виходом у світ місцевих дизайнерів. Адже досі продавали свої вироби здебільшого через соцмережі. Розповідають, користуються популярністю у багатьох містах. Часто навіть виготовляють речі на замовлення. А от рівняни більше звикли спершу перевірити покупку, побачити на власні очі та спробувати якість. Тому серед покупців їх небагато.

БІЛЬШЕ ФОТО У ФОТОГАЛЕРЕЇ

Відгукнулися на запрошення відвідати ярмарку не лише "свої", а й чимало "чужих". Їх не відлякало невелике й специфічне за своєю суттю приміщення кіноклубу Gonzo та гучна музика. Навпаки, привабив асортимент. А він на ярмарку був на любителя.

Наприклад, для тих, хто не боїться епатувати оточуючих зовнішнім виглядом, підготували свою колекцію майстри бренду Meat style.



- І назва і логотип нашого бренду відповідає символіці кривавої романтики, - розповідає дизайнер Єва Єндрик. - Наш бренд розповідає про сильну любов, коли любиш настільки сильно, що хочеться з’їсти. Саме тому і принти у нас криваві, агресивні, але водночас романтичні. Ця колекція дещо ніжніша. Ми використовуємо максимально натуральні тканини. А принти наносяться вручну. Я сама розмальовую кожну річ спеціальними фарбами по тканині.

Дизайнер з Рівного дебютувала на Lviv Fashion Week [+Фото]

Окрім того присутні могли придбати і речі для дому - піжами, нічні сорочки, стрічки для волосся від бренду BALCONY, кофтини та шапки від FREAKDAYS, прикраси від ANNA YASYNSKA, ексклюзивні записники від MY BOOK, а також іще чимало іншого від ONE-EYED, URBAN PLANET, CUT & PASTE.



БІЛЬШЕ ФОТО У ФОТОГАЛЕРЕЇ






На правах реклами