Ми у Facebook
05.11.2013, 15:50

"Парад рівненських близнюків": перші учасники! [+Фото]

Про те, що близнюки схожі лише зовні, говорили чимало. Іще один доказ цього твердження — перші учасники нашого конкурсу — Роман та Ярослав Тишкун. Цікава історія про братів, які змогли досягнути успіху у професії, котрій навчався інший, розпочинає “Парад рівненських близнюків”.
"Мене звати Роман, мого брата Ярослав. Ми народились 26 листопада 1987 року.

Найвідоміші близнюки сучасності: успіх на двох [+Фото]

Навчались в рівненській школі до 7-го класу, закінчували школу в Гощі.
Впродовж життя в нас були різні друзі, різні компанії, але ми завжди стояли один за одного горою. Ще з дитинства, коли ми прибігали до тата і казали йому, що нас ображають старші хлопці, він казав, що нас двоє і ми повинні навчитись за себе постояти. Згодом так і стало.

Найвідоміші діти-близнюки світових зірок

Після закінчення школи ми вступили у водний університет: я на факультет землеустрою, брат на будівельний. Після закінчення університету я поїхав до Польщі та вступив там в аспірантуру, але згодом не закінчивши навчання повернувся - не знаю чому, але мені чогось там не вистачало.



Життя склалось таким чином, що він хоч і будівельник, але працює у сфері землеустрою займаючи керівну посаду, а я будучи землевпорядником заснував підприємство будівельного напрямку.



І хоча кажуть, що близнюки схожі, але це тільки ззовні. Я надаю перевагу екстремальним видам розваг (сноубордінг, рафтінг), а брат більш спокійним (рибалка, мисливство). І взагалі характером ми дуже різні"





Близнюки, двійнята, трійнята Рівненщини також варті, аби про них дізнався увесь світ. Саме для них "ГАЗЕТА" розпочала конкурс "Парад рівненських близнюків".

Станьте учасником конкурсу “Парад рівненських близнюків” та вигравайте мобільний телефон.

Надсилайте ваші фото та історії на електронну пошту gazeta.rv.ua@gmail.com або повідомленнями на сторінку “Рівненської газети” у “В Контакте” або на сторінку OGO.ua у Facebook.


"Рівненська газета" №45 від 7 листопада 2013 року





На правах реклами