Ми у Facebook
11.11.2013, 22:38

Найпопулярніші слова в інтернеті

Організація Global Language Monitor опубликувала список найпопулярніших слів у англомовному сегменті інтернету та друкованих виданнях. Які слова вживають у Мережі найчастіше? Дізнаєтесь далі!
На першому місці виявилось позначення помилки "404" (Not Found), за ним іде слово "фейл", на третьому місці - "хештег". Також у списку виявились, зокрема, слова "спостереження", "дрони", "дефіцит", "емансипувати" і "нано", розповідає ubr.ua із посиланням на tech.onliner.by. А ось що шукають в інтернеті рівняни? У недавньому дослідження Яндексу є відповідь на це питання! Як і жителі інших регіонів, користувачі з Рівненщині найчастіше вживають під час пошуку слова "онлайн", "завантажити", "безкоштовно", "дивитися" та "гра". Але є в запитах з кожного регіону й слова, які його мешканці використовують частіше за жителів інших місць. Звісна річ, зазвичай до списку характерних для регіону слів потрапляють назви місцевих географічних об’єктів, організацій або сайтів. Але, крім того, вдалося дослідити, що, порівняно з іншими українськими регіонами, в запитах мешканців нашої області набагато більше побутових слів, наприклад, "щоденник", "пісня", "юшка", "якість" чи навіть "еротика".

Якими словами мешканці Рівненщини шукають інформацію в інтернеті

"Укрінформ" повідомив нещодавно про найпопулярніші пошукові запити українців, які шукають в інтернеті різноманітні товари. Виявилось, що 2013 року українці почали рідше шукати в інтернеті телефони, проте частіше - одяг і автотовари. «З початку 2013 року найпопулярнішим запитом у пошукових системах виявилося слово «кросівки». Далі за популярністю - «нумізматика» і «спортивні костюми», - йдеться, зокрема, у прес-релізі .

[url=http://torg.ogo.ua/]Бажаєте щось купити чи продати у Рівному? Вам сюди!


Яндекс тим часом оприлюднив нещодавно доволі оригінальне дослідження, пов'язане зі смаками інтернет-користувачів України - тут визначили "ТОП-10" снів, тлумачення яких наші співвітчизники шукають у Мережі. У першій трійці - вагітність, риба та весілля.

Найчастіше рівнянам сниться секс, весілля і вагітність

А компанія Gemius Україна не так давно вивчила, які сайти в інтернеті найчастіше відвідують українці. Серед найпопулярніших - Google.com, Mail.ru, Vk.com, Yandex.ua і Youtube.com. У десятку також, зокрема, потрапили соціальна мережа Facebook.com і сайт безкоштовних оголошень Slando.ua.

На яких сайтах українці вбивають робочий час?

Незалежно від того, що саме ви шукаєте в інтернеті - бажаємо вам якнайменше "помилок 404" і якнайбільше - вдалих результатів ваших пошуків у Мережі!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ