Ми у Facebook
13.11.2013, 14:00

По манікюру можна прочитати характер жінки

Кажуть, що справжню леді можна завжди пізнати за її нігтиками: «Вони у неї завжди в блискучому стані, але вона ніколи не виставляє їх напоказ». Форма нігтів і вибір манікюру можуть дуже багато розповісти про їхню власницю.

Сьогодні варіантів манікюру настільки багато, від класичного французького до неймовірного нейл-арту, що виставляти нігті напоказ можна і потрібно. Психологи радять чоловікам на першому побаченні не випускати з поля зору таку показову деталь, як нігті жінки і, зокрема, її манікюр.

Так, форма нігтів, що нагадує квадрати, говорить про досить замкнену натуру. Володарка квадратної форми нігтів не виставляє почуття і емоції напоказ. Такій людині дуже важко навіяти щось, вона ніколи не повірить вам на слово - перевірить ще раз, подумає, і, якщо ваші слова не суперечать логіці і фактам, повірить вам. Людей з такими нігтями не варто критикувати. Зазвичай зарозумілість у них трохи завищена, але зате їм не властиві прояви самоїдства. Ці люди ніколи не будуть жаліти себе. Та й інших теж навряд чи.

Як рівнянкам підібрати правильний колір волосся?

Ну а якщо чоловік, приміром, познайомився з дівчиною, нігті якої мають лопатоподібну форму, то романтики від неї чекати не варто: перед вами прагматична і обачлива жінка в самому гарному сенсі цього слова. Така жінка буде незамінна в сімейному житті з налагодженим побутом. Переконати її спробувати щось нове у житті дуже складно.



Якщо панянка має нігті за формою прямокутника, то перед вами людина, яка звикла жити за принципом «А чому б і ні?». Легко вдасться переконати таку леді взяти участь в експерименті або просто ризикнути і спробувати щось у перший раз. Але разом із тим, така особа дуже скоро візьме над чоловіком лідерство і поведе за собою в любові і, швидше за все, по життю.

Осінні аксесуари 2013: чим доповнити модний образ?

Особливої ​​уваги заслуговують жінки з загостреною формою нігтів. Це - артистичні натури, фантазерки та ініціативні романтичні особи. З такою дівчиною ви не нудьгуватимете в компанії. Вона приємна у спілкуванні, вміє підтримати бесіду, володіє прекрасним почуттям гумору. Але при цьому вона мінлива, як морська хвиля, жодної справи не доводить до кінця і може випаруватися з поля вашого зору в будь-який момент.



Колір лаку для нігтів розповідає про жіночий характер більше, ніж ви думаєте. Звичайно, спроби всерйоз визначити вдачу жінки за її нігтями - заняття навіть більш марне, ніж ворожіння на кавовій гущі, але деякі «секрети» колір лаку все ж здатний нас, любі дами, видати.

1. Рожевий у стилі Барбі або Періс Хілтон говорить про те, що Ви - смілива, сексуально розкріпачена і небайдужа до розкоші жінка.

2. Жовтий - богемні рокерші.

3. Кораловий і відтінки помаранчевого - жінки, які вибирають помаранчевий лак, або щасливі, або дуже хочуть бути щасливими.

4. Неоновий зелений або блакитний - жінка, що вибирає салатовий або блакитний лак, - жива, балакуча і товариська.



5. Прозоро-білий - жінка, що вибирає прозоро-білий тон лаку, який довго тримається, упевнена в собі, знає, чого хоче, і її нелегко змусити змінити свою думку.

6. Світло-рожевий вибирають консерваторші.

7. Червоний - романтичність - ось характеристика тих, хто віддає перевагу червоному лаку. Така жінка хоче показати свою відкритість, а також, що дуже може бути, вона закохана і збирається на побачення.



8. Золотий - вибір справжніх спеціалісток у галузі моди.


9. Бордо і фіолетовий - така красуня готова перейти кордони у всьому.

Осінь-зима 2013: трендові текстури для нігтів

Шановні мешканки Рівного, а ваші нігтики «співпали» з характеристикою психологів? Нам цікаво! Пишіть у коментарях.





На правах реклами