Ми у Facebook
06.11.2013, 18:25

Осінні аксесуари 2013: чим доповнити модний образ?

Осінь - час яскравих фарб, теплого чаю та затишку. Саме тому й образи модниць восени стали м’якими і ніжними. Оновлюючи гардероб, варто звернути увагу не лише на одяг, а й на аксесуари. Саме вони доповнять образ та підкреслять вашу індивідуальність.
Модне взуття

Який же модний сезон обійдеться без різноманітного взуття?

Цієї осені дизайнери радять носити лоффери на підборах, які відмінно доповнять образ в стилі олд-скул. Вони пасуватимуть і до класичних суконь, і до зухвалих образів з порваними джинсами.

Рівнянам продавали криваво-романтичний одяг, унікальні прикраси та ексклюзив від місцевих дизайнерів [+Фото]

Актуальні незвичайні підбори: вони можуть бути декоровані, або відрізнятися за кольором від самого взуття.

Зверніть увагу й на грубі чоботи висотою до щиколотки і всілякі ботильйони, серед яких особливо популярні моделі на танкетці. Ще один тренд - високі чоботи-панчохи. Вони виглядають спокусливо навіть на пласкій підошві, а тому добре поєднуються з шортами або осінніми сукнями.








Модні сумки

У моді на сумки актуальна класика. Це суворі саквояжі чіткої форми, романтичні моделі в стилі ретро і величезні шоппери. Для особливих випадків пропонуються клатчі на ланцюжку, прикрашені декоративними елементами або незвичної форми.

Для зустрічі зими підійдуть актуальні сумки з хутра.








Модні шапки

Цей аксесуар вже давно перестав бути лише захисником від холоду. Тепер шапки яскраві та креативні. Так вони іще раз підкреслюють характер власниці.

Які шапки модні в сезоні осінь-2013 [+Фото]

Головний принцип осінньо-зимового періоду - це соковиті кольори, незвичайні форми та крупна в'язка.





Модні шарфи

У цьому сезоні в моді довгі і об'ємні моделі крупної в'язки, стильні хомути, багатошарові варіанти у східному стилі. Популярне також поєднання непоєднуваних матеріалів. Наприклад, мережива та хутра.

Як оригінально зав’язати шарф? [ВІДЕОУРОКИ]

Хутряні горжетки або розкішні боа - це відмінний спосіб додати образу чуттєвості і спокусливості. Та й носити їх можна навіть з вечірньою сукнею.

Хоча, звісно, краще придбати кілька шарфів і міняти їх, залежно від випадку.







Модні рукавички

Подовжені рукавички, що доходять до ліктя - прекрасне доповнення для суконь з коротким рукавом. Популярна і їх протилежність - міні-рукавички, що прикривають лише частину пальців.


Як рівнянам правильно вибрати рукавички [ПОРАДИ + ФОТО]


Рукавички не обов'язково повинні бути нейтральних кольорів. Сучасні дизайнери пропонують нам всілякі моделі яскравих і пастельних тонів: жовтий, м'ятний, малиновий і т.д.







Модні пояси

Не бійтеся експериментувати!

Широкі ремені, що нагадують корсети, доповнять як спідниці, так і сукні. А тоненькі пояски - краще рішення для елегантної блузи або класичного сукні.

Особливий хіт - пояси у вигляді обручку, що нагадують тонкий металевий корсет. Також актуальні і моделі з бантиками, камінням та іншим декором, мереживними та хутряними вставками.







Модна біжутерія

Головне правило модної осінньої біжутерії - вона повинна бути масивною. Звідси об'ємні ланцюжки, кольє, товсті браслети, які носяться по кілька штук відразу, великі сережки-люстри, що доходять до плечей, і так далі.

Учениці Андре Тана радитимуть рівнянам, як одягнутися [+Фото]


Не здають позицій і ефектні Кафи. Останній тренд - тоненькі колечка на всіх пальцях. Хоча й великі перстні з усілякими прикрасами і вставками також повинні бути у вас в запасі.

Брошки - ще одне стильне доповнення. Чим вони оригінальніші, тим краще.










На правах реклами