Ми у Facebook
05.11.2013, 11:05

Учениці Андре Тана радитимуть рівнянам, як одягнутися [+Фото]

OGO.ua спільно з професійними стилістами, випускницями Академії стилю та дизайну Андре Тана, рівнянками Людмилою Якимчук і Тетяною Шкодою починають новий проект – «Стильне Рівне».
Ми не лише покажемо, як одягаються рівняни, але й детально проаналізуємо кожне вбрання, виділимо найкращі акценти в образах, дамо влучні поради. Сьогодні ж у першому матеріалі проекту «проскануємо» наших стилістів-експертів.



Тетяна Шкода та Людмила Якимчук, практикуючі шопери, стилісти. Закінчили Академію стилю та дизайну Андре Тана (м.Київ), пройшли стажування у провідних столичних стилістів (Ольга Бубликова, практикуючий стиліст, стиліст телеканалів СТБ та 1+1, Юрій Жуйков, провідний стиліст М1 та 1+1) та дизайнера Андре Тана на осінніх показах цього року. Прослухали курс історії моди від стиліста Хелен Червіц (США).

Тетяна ШКОДА



«Моя перша освіта – економічна. Все своє життя, починаючи з юнацьких років, я працювала, – розповідає Тетяна. – Але два роки тому чоловік переконав мене залишити роботу, мотивуючи тим, що досить працювати на когось, що він заробляє достатньо коштів і робота мені не потрібна!»



«Спочатку мені це подобалось, – ділиться Тетяна, – я займалась затишком у домі, переглядом фільмів, телепрограм, особливо пов'язаних з модою та стилем. Але в один момент мені стало «тісно» вдома, я бачила себе серед людей. Вже в той час я усвідомлювала, що на попередню роботу не повернусь, тож треба починати свою справу!»



Саме так у Тетяни виникла ідея змінити професію. «Я полюбляю шопінг, – продовжує стиліст, – люблю давати поради своїм близьким і знайомим «де що придбати» і «що з чим носити». Тому вирішила, а чому б це не зробити своєю професією. Дуже хочеться бачити рівнян гарними, стильними, яскравими і неповторними!»

«Головне, – радить Тетяна, – пам'ятайте: в модних магазинах шукайте не річ, а себе!»

Людмила ЯКИМЧУК



«За першою освітою, – розповідає Людмила, – я – менеджер-економіст невиробничої сфери, з 2002 року – підприємець у сфері роздрібної торгівлі. Деякий час працювала дизайнером по склу (декорування скла, вітражі), на цій роботі й познайомилась з Тетяною!»

Андре Тан нещодавно одружився на білявці

«Мода і стиль – це та частина мого життя, – каже Людмила, – без якої я не усвідомлюю своє існування. Моя бабуся, якої, на жаль, вже немає, все життя пропрацювала на швейній фабриці та приймала замовлення на пошиття одягу вдома. Тому я, коли бувала у неї на канікулах, завжди мала змогу спостерігати за процесом створення одягу. Саме вона навчила мене основам шиття, вишивання, в'язання і за це я їй дуже вдячна. Завдяки цим знанням зараз створюю власними руками аксесуари, предмети інтер'єру та декорую одяг. Шкодую лише про одне, що не скористалась свого часу можливістю перейняти у неї такий колосальний досвід (адже вона навіть створювала авторські купальники)!»



«Я мрію, – ділиться найсокровеннішим Людмила, – створити свою колекцію одягу. В юнацькі роки мені часто снились покази, через два роки те, що я бачила у снах, з'являлось на подіумах. У 2010 році я закінчила курс крою і шиття – І-ий модуль в Академіі стилю і дизайну Андре Тана, щоб оволодіти технікою крою. Цього ж року пройшла курс «Стиль» і вже навіть назбирала немаленьку базу тканин для своєї колекції.»

Відомий дизайнер Андре Тан одягатиме рівнян власноруч



«Ідея проекту «Стильне місто», – пояснює Людмила, – виникла спонтанно. На засіданні «Клубу успішних людей Рівного» я познайомилась із чудовою і чарівною жінкою, яка виявилась директором Видавничого дому «ОГО», Світланою Омельчук. Маючи вже певний досвід, ми з Тетяною хочемо ділитись знаннями з оточуючими. Можливо, ці поради допоможуть комусь змінити своє життя на краще. Дуже хочеться, щоб ми звільняли свої думки від зовнішніх проблем і негараздів, відкривали свій внутрішній світ і дарували частинку себе людям. Я впевнена, що коли на вулицях засяють щирі посмішки, коли люди намагатимуться бути хоча б на «грамульку» привітніші і доброзичливіші, світ зміниться на краще. Зникне питання осуду в очах і люди сміливіше будуть експерементувати з одягом та своїми образами. Адже стиль людини – це голос її душі!»





На правах реклами