Як рівнянам правильно вибрати рукавички [ПОРАДИ + ФОТО]
Шкіра як і раніше вважається найкращим матеріалом для виготовлення рукавичок. Адже шкіряні рукавички мають ряд переваг: вони зносостійкі, теплі, завжди в моді, вони виглядають доречно і з шубою, і зі звичайною спортивною курткою.
Як оригінально зав’язати шарф? [ВІДЕОУРОКИ]
Якщо ви визначилися з матеріалом, варто задуматися про якість шкіри. В основному рукавички виробляють з овечої шкіри, однак на дотик вони пухкі і м'які. Рукавички з козячої і телячої шкіри відрізняються більш високою якістю - еластичністю і вищою щільністю. Найякісніші рукавички виробляють з лайки (шкіра козенят і ягнят). Ці вироби по-справжньому розкішні - тонкі, еластичні, красиві. Але і коштують вони дорого, і знайти їх досить складно.
Тому оптимальний вибір - це все-таки рукавички з телячої або козячої шкіри. Незважаючи на те, що їх вартість вище середньої, вони прослужать довго і будуть добре зігрівати руки. А це - наша основна мета при виборі рукавичок.

Обов'язково потрібно знати, що між долонею і підкладкою шкіряних рукавичок повинно залишитися трохи вільного місця.

А якщо ви зважилися придбати вироби з лайки, то бережіть їх від вологи - після намокання рукавички втратять форму.
Вибір замшевих рукавичок

Замшеві рукавички теж можуть бути досить теплими, якщо їх підкладка складається з хутра або вовни. Варто звернути увагу на те, що вироби з замші будуть добре виглядати тільки з пальто. Колір рукавичок повинен гармоніювати з взуттям, сумочкою, шарфом або шапкою. У крайньому випадку, можна підбирати рукавички під колір пальто.

У процесі вибору замшевих рукавичок величезну увагу приділіть ворсу. Ознаками його якості є бархатистість і непомітність.
Вибір трикотажних рукавичок

Трикотажні рукавички потрібно купувати в тому випадку, якщо ви віддаєте перевагу спортивному стилю в одязі. Тільки з ним вироби з трикотажу будуть виглядати гармонійно. Колір рукавичок повинен поєднуватися з шапкою. Якщо ви віддали перевагу виробам з опушкою з хутра, то їх ні в якому разі не варто носити в поєднанні з верхнім одягом, на рукавах якої є хутряна обробка.
Загальні поради:
- Декоративні елементи зменшують зносостійкість рукавичок.
- Перш ніж купити, обов'язково поміряйте рукавички - вони не повинні туго облягати руку. В іншому випадку, рукавички не зможуть зігріти вас.
- Не купуйте вироби, створені з різних шматків шкіри, - термін їх життя дуже обмежений.
Як правильно носити коротку куртку [+ Фото]
- При виборі рукавичок без підкладки варто протерти внутрішню сторону хусткою - якщо вона забруднилася, не варто купувати такі рукавички.
- Рукавички, які містять натуральне хутро, не забудьте його перевірити. Злегка посмикайте ворс. У якісному виробі він не повинен відділятися.

Як зберегти свіжість хліба надовго

Свіжоспечений хліб із рум’яною скоринкою та ніжною, м’якою м’якушкою — справжня гастрономічна розкіш. Білий, житній чи зерновий — кожен має своїх поціновувачів. Та скільки разів ми стикалися з розчаруванням, коли вже наступного дня хліб ставав твердим і сухим?
переглядів: 275
П’ять простих налаштувань, які допоможуть смартфону працювати довше

Ми живемо в епоху, коли смартфон — не просто засіб зв’язку, а особистий помічник, навігатор, розважальний центр і навіть кишеньковий офіс.
переглядів: 285
Як розписати писанку: інструменти, техніка, орнамент

Розпис писанки — це не просто творчий процес. Це глибоке занурення у власне "я", спосіб осмислення світу і форма збереження культурної спадщини. Писанка — це не лише великодній символ, а живий код української нації, в якому переплітаються естетика, духовність і історична пам’ять.
переглядів: 287
Компенсація для роботодавців: як отримати підтримку за працевлаштування молоді

Роботодавці в Україні мають можливість отримати фінансову компенсацію за працевлаштування молодих фахівців. Про це повідомляє Державна служба зайнятості. Ініціатива спрямована на підтримку бізнесу та створення додаткових можливостей для молоді, яка лише починає свій професійний шлях.
переглядів: 309
Як перевірити масло вдома: кілька простих рецептів

Вершкове масло — постійний гість на кухні багатьох українських родин. Його цінують не лише за універсальність у приготуванні страв, а й за поживні властивості.
переглядів: 216