Ми у Facebook
16.11.2013, 01:40

Хто представить Україну на "Євробаченні-2014"? [+Відео]

Триває прийом заявок на участь у національному відборі на Пісенний конкурс "Євробачення-2014". Фінал відбору відбудеться 21 грудня. Вже відомі перші імена претендентів. Далі - їхні імена та відео виступів! Дізнайтесь більше!
Прийом заявок на участь у національному відборі "Євробачення-2014" триватиме до 6 грудня. Після завершення прийому заявок – 7 грудня – відбудеться попередній тур, у якому серед усіх, хто виявив бажання взяти участь у національному відборі, оберуть 20 найкращих пісен. Вони й будуть представлені у фіналі, повідомляє ТелеПростір із посиланням на прес-службу Першого національного.

У фіналі національного відбору пісня-переможниця визначатиметься змішаним голосуванням журі та інтерактивним голосуванням телеглядачів шляхом відправки sms.

Нині участь у національному відборі уже підтвердили гурт "Время и Стекло", підопічний Олени Мозгової Володимир Ткаченко, переможець "Фабрики зірок 3" Стас Шурінс та група "Неангели". За неофіційною інформацією, за право поїхати на "Євробачення-2014" від України також поборяться представники України на "Новій хвилі" Аркадій Войтюк та Марічка Яремчук, Олексій Матіас та переможниця проекту "X-фактор" Аїда Ніколайчук.

Переможниця Євробачення-2013 виступить в Україні

До слова, Аркадій Войтюк - майже наш земляк, він народився і виріс у Ковелі на Волині. А зовсім нещодавно зняв кліп на пісню "Мама" неподалік Рівного - на залізничному вокзалі в Клевані та в "Тунелі кохання" поблизу того ж таки Клеваня! А гурт "Время и Стекло" у вересні виступав у Рівному - на відкритті "SKYBAR MANHATTAN"!

Результати Євробачення-2013: Злата Огневич виборола третє місце

Отож, трохи більше, ніж за місяць, ми дізнаємось, хто представить Україну на "Євробаченні-2014". А, можливо, і зможемо вплинути своїми голосами на результат національного відбору! Поки що ж - давайте переглянемо відео з виступами нинішніх та імовірних учасників цьогорічного відбору на "Євробачення" від України!

Аїда Ніколайчук


Стас Шурінс


Олексій Матіас


Володимир Ткаченко


Гурт "Не ангели"


Гурт "Время и Стекло"


Марічка Яремчук


Аркадій Войтюк


Хто б не переміг у майбутньому національному відборі на "Євробачення-2014" від України - вболіваймо за Україну, слухаймо українське!





На правах реклами