Ми у Facebook
18.11.2013, 00:00

Весільні фото телеведучої Соломії Вітвіцької

Відома українська ведуча телеканалу "1+1" Соломія Вітвіцька саме напередодні Дня телебачення і радіомовлення вийшла заміж за кліпмейкера Влада Кочеткова. У неділю відбулась публічна весільна церемонія молодят і з'явились перші весільні фото. Дивіться, як відбувалось дійство, оцініть сукню телезірки!
Весільне святкування відбулось у "шоколадно-кавовому" стилі, розповідає ТСН.ua. (Соломія виросла у Львові, де каву і шоколад особливо шанують). Весільну сукню Соломії шила відомий український дизайнер, близька подруга ведучої Анастасія Іванова. Власне, вона і була дружкою на весіллі. За словами дизайнера, вбрання Соломії було зроблене з французького мережива, яке спеціально везли з Франції.

Що ж стосується весільного костюму нареченого телеведучої Влада Кочеткова, то його пошила дизайнерка чоловічого одягу Соня Моніна. Дотримуючись стилю весілля, Соня вирішила зробити костюм Влада кольору темного шоколаду в поєднанні з кремовим відтінком.

Розписалися молодята у п'ятницю, 15 листопада, а в неділю пройшла урочиста церемонія для преси та гостей. Потім молодята поїхали на бенкет, на якому, кажуть, було присутньо близько двох сотень запрошених.



У соцмережах нині вже розповідають, що під час одного з конкурсів Влад повинен був вибрати собі дружину наосліп серед присутніх - і з першого разу обрав саме Соломію!

Відома українська телеведуча вийшла заміж напередодні Дня телебачення та радіомовлення! [Фото+Відео]





Наречена замість весільного букету кидає... кота: фото, які "порвали" інтернет [+Фото]

"Постановочна" весільна церемонія Вітвіцької-Кочеткова у неділю відбулась, до слова, не де-небудь, а на самому стадіоні НСК "Олімпійський" - на тому самому футбольному полі, де збірна України в день розпису Соломії та Влада феєрично перемогла французів!

Україна-Франція 2:0 : країна плакала від щастя! [+Відео]





А перед тим, вранці у неділю, Влад заспівав серенаду під вікнами Соломії.



До речі, у Соломії Вітвіцької було дві весільних сукні - одна на урочисту частину, а інша - на бенкет і танці. Щодо другої сукні телеведучої, то створили її на PURITY Fashion Studio всього лише за... тиждень! І це незважаючи на те, що спідницю перекроювали тричі, аби тканина, яку обрали для весільного вбрання, створила бажаний ефект. Що вийшло - дивіться на фото!





Фото nashasvadba.ua та hochu.ua, а також Facebook.

Довідка
Соломія Вітвіцька народилася 16 червня 1980 року у м. Броди Львівської області. Виросла у Львові. Закінчила факультет журналістики Львівського університету імені Івана Франка. Перше місце роботи — Львівська телеагенцїя НТА. У 2002 році стала кореспондентом новин та ведучою авторських програм на «Ера-FM». Кілька років навчалася у Німеччині, в Університеті Фрідріха-Олександра (Ерланген-Нюрнберг). У 2005 році повернулась в Україну і розпочала роботу репортером на «5 каналі». З 2008 року працює на телеканалі "1+1".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ