Ми у Facebook
18.11.2013, 11:13

Яким буде новий смартфон від Apple

«Яблучна» компанія працює відразу над двома новими пристроями, повідомило інформагентство Bloomberg. Орієнтовний час випуску - вересень 2014-го.
Одну з нових моделей iPhone забезпечать екраном 4,7 дюйма, іншу - 5,5. Цікавий нюанс: екрани нових телефонів, можливо, будуть трохи вигнуті, але не всередину, як у моделей, випущених недавно Samsung і LG, а назовні, пише Forbes.

Мобільна революція: Samsung випустив перший у світі смартфон із зігнутим екраном [+Фото]

Якщо відомості Bloomberg правильні, то Apple вперше вийде в нову для себе нішу - фаблетів. А отже, головною аудиторією компанії залишаться покупці елітних смартфонів. Цей курс виправданий: компанія не публікує звіти по структурі продажів, але, за оцінками ЗМІ, iPhone 5s продається краще, ніж бюджетний 5c.

Власники iPhone зможуть знімати готівку через банкомати ПриватБанку без карт

Що Apple буде робити з телефонами діагоналлю 4 дюйми в наступному році, коли у неї з'являться фаблети, поки неясно. Швидше за все, хоча б одну з 4-дюймових моделей, імовірно 5с, компанія залишить у своєму асортименті. Можливо, в США оператори будуть пропонувати її безкоштовно - з контрактом на послуги зв'язку.

Названий найбільш продаваний у світі смартфон

Якщо Apple дійсно готує до випуску смартфон з великим екраном, це стане хорошою новиною для інвесторів. Останнім часом компанія здає позиції в головному для неї сегменті дорогих смартфонів: багато покупців віддають перевагу телефонам Android через більший вибір діагоналей екрану.





На правах реклами