Ми у Facebook
18.11.2013, 14:21

Творці фільму "Тіні незабутих предків" приїдуть до Рівного [Анонс]

Режисер та актори українського трилера "Тіні незабутих предків" завтра, 19 листопада, завітають до Рівного. Поспілкуватися з творцями кінострічки, що оповита легендами й містикою українських Карпат, можна буде у холі кіноцентру "ЕРА".
Днями у кінотеатрах Рівного стартував показ української кінострічки "Тіні незабутих предків", який знавці уже охрестили першим голівудським фільмом України.

Фільм є повноцінно українським продуктом, адже всі актори фільму - українці й говорять у фільмі українською. Зйомки кіно проходили також в Україні - у мальовничих куточках українських Карпат.

Український молодіжний містичний трилер "Тіні незабутих предків" - уже в Рівному!



Рівняни, що уже переглянули фільм, або лише збираються це зробити, мають шанс поспілкуватися з Любомиром Левицьким, виконавчим продюсером Наталією Левицькою та акторами фільму й разом з ними переглянути фільм.



До слова, Любомир Левицький відомий шанувальникам українського кіно як режисер першого українського трилера "Штольня" та пригодницько-кримінальної стрічки "Ломбард".

Спілкування з командою творців "Тіней незабутих предків" відбудеться 19 листопада о 17.40 у холі кіноцентру "ЕРА", що на вул. Гагаріна, 51. Наприкінці - фото- й автограф-сесія.

Одразу після цього рівняни матимуть змогу подивитися фільм разом з його творцями - початок о 19.15.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини