Ми у Facebook
20.11.2013, 08:00

Щоденний гороскоп: маленькі несподіванки на кожному кроці

Сприятливий час для ділового й особистого спілкування. Не поспішайте розпочинати нові важливі справи й купувати дорогу техніку.
Астрологічний прогноз: 20 листопада 2013, середа.

17/18 місячна доба. Місяць у знаку Близнюків/Рака (третя чверть, спадає)

Середа - продовження головної теми вівторка - бути разом і не впадати у крайнощі. Чудовий період для всіх активних, завзятих, ділових, незакомплексованих - до обіду (13:30). Скористайтеся сприятливим моментом, щоб реалізувати заплановане і переконатись, чи потрібно вам запропоноване.

Є шанс розібратися з поточними справами, відновити якісь втрачені контакти, налагодити співпрацю, знайти взаєморозуміння, добре повеселитись і внести якусь родзинку чи перчинку в особисті стосунки.

Гороскоп на тиждень 18 – 24 листопада

Але розпочинати нові проекти поки що не поспішайте. Контролюйте свою енергію, не будьте такі нетерплячі. Через масу об’єктивних та суб’єктивних причин результат може виявитися слабеньким.

Нічого зайвого не обіцяйте і не вірте казочкам про швидкі гроші та легкі перемоги.

Лише дуже наполегливі, сміливі люди та природжені авантюристи отримають те, що хочуть.

Частіше прислухайтесь до інтуїції і не намагайтесь діяти самостійно, таємно і на зло.

Діловий гороскоп на листопад 2013 року: робота, кар'єра, бізнес

Будьте готові до певних фінансових труднощів. Велика ймовірність помилок, прорахунків та втрат буквально на рівному місці. Великі покупки краще відкласти.

Серйозніше поставтеся до здоров`я, бо одразу ж про себе нагадають старі болячки й недоліковані застуди.

Тож другу половину дня варто присвятити звичним справам, які не потребують великого напруження та концентрації уваги. Школярі та студенти можуть годинку-другу спокійно відпочити, подрімати, почитати цікаву книжку чи зустрітися з наближчими друзями.

Любовний гороскоп на листопад 2013

А вечір, своє душевне тепло, турботу і увагу подаруйте сім`ї, близьким людям, батькам, дітям, коханим. Здивуйте їх маленьким сюрпризом, наприклад, чимось смачненьким!





На правах реклами