Ми у Facebook
23.11.2014, 12:01

Наймодніші жіночі пальта сезону осінь-зима 2014 [+Фото]

Стильне пальто підкреслить жіночу індивідуальність та зігріє осінніми й зимовими холодами.
Одним із найпопулярніших предметів осінньо-зимового гардеробу уже впродовж кількох сезонів лишається пальто.

Як оригінально зав’язати шарф? [ВІДЕОУРОКИ]

Модниці стовідсотково оцінять різноманіття сучасних моделей, фасонів і кольорів.

Усе це дозволяє не лише сховати від холодних вітрів тендітні жіночі плечі, але в той же час підкреслити індивідуальність і тонке відчуття стилю.

Щоб не розгубитися у всьому цьому різноманітті стилів і форм, пропонуємо врахувати наймодніші тенденції сезону осінь-зима 2013-2014.

1. Кращі світові дизайнери у своїх колекціях говорять нам не тільки про те, яким повинен бути силует пальта, але ще й про трендові матеріали, з якого цей предмет верхнього одягу повинен бути пошитий.

Осінні аксесуари 2013: чим доповнити модний образ?

Цієї осені поза конкуренцією залишаються твід, вовна і кашемір.

Дещо програє натуральна шкіра - її цього року на подіумах менше, ніж зазвичай.



2. А ось хутряна обробка як завжди актуальна.

Навіть не дивлячись на те, що осінь - не найкращий час для легкого мережива, багато модельєрів рекомендують поєднувати таку обробку в одному фасоні пальта поряд з іншими більш теплими матеріалами.



3. Говорячи про стилістичні напрямки, як і колись, на хвилі успіху залишаються пальта в стилі "military" і дивовижно жіночні "lady like". Не хочуть поступатися своїми позиціями також моделі в чоловічому та ретро стилях. Ці фасони популярні вже не перший рік. А ось що стосується нововведень сезону, то дуже актуальними будуть пальта з округлими плечима. Ультрамодні об'ємні пальта представлені в колекціях будинків Chanel, Celine, Narcisso Rodriguez.



Такі моделі відрізняються дуже об'ємною верхньою частиною і наявністю рукавів регланів, що дозволяє дамам надягати досить товсті светри. З боку вам може здатися, що пальто підібрано не за розміром, але це лише ілюзія. Саме це дизайнери пропонують як тренд сезону.

Обираємо актуальні моделі зимових чобітків

4. Продовжує радувати модниць фасон в стилі "кейп". Це вільні розкльошені пальта-накидки, які легко спадають донизу. Замість рукавів у них передбачені прорізи для руки - зручно, і в той же час дуже стильно.



5. Хітом цієї осені стануть вечірні пальта. Стилісти і модні критики наполегливо рекомендують забути про гнітючу буденість і придбати нарешті насправді шикарний вечірній туалет. Нехай це буде не сукня, а саме пальто - прикрашене аплікацією, вишивкою, мереживом, паєтками і металевими деталями. Не зайвими будуть і хітові пір'я страуса, які створили цього сезону справжній фурор.



Які рукавички зігріють рівнянок цієї зими

6. Пальто може мати найдивніший фасон, але головне, щоб воно буяло багатою обробкою. Подібні моделі ви зможете знайти в колекціях Marc Jacobs, Marchesa, Carolina Herrera, Oscar de la Renta.






На правах реклами