Ми у Facebook
19.11.2013, 14:30

Які рукавички зігріють рівнянок цієї зими [+Фото]

Взимку кожній модниці просто необхідні теплі гарні та модні рукавички! Мода-2014 дуже лояльна, що стосується колірної гами і фасонів рукавичок, а тому ви без зусиль зможете дібрати собі стильні рукавички на будь-який смак і під будь-який стиль.
Отже, які ж рукавички гідні того, щоб зігрівати ваші ручки холодною зимою?

Високі рукавички



Рукавички вище ліктя - хіт нового сезону. А якщо вони виконані зі шкіри (переважно чорної), то ви поза конкуренцією на модній арені. Дуже високі рукавички (часом вони можуть досягати навіть лінії передпліччя) ідеально поєднуються з вечірніми сукнями без рукавів та хутряними жилетами, також популярними взимку 2014. Елегантно і жіночно, а хіба не це ключові орієнтири у світі сучасної моди ?

Які шапки модні в сезоні осінь-2013 [+Фото]

Модні мітенки осінь-зима 2013-2014



Не відстають у боротьбі за звання найбільш модних рукавичок зими 2014 мітенки. Ці рукавички без пальчиків полюбилися багатьом прихильницям високої моди, в першу чергу, за свою незвичність і нестандартність, а по-друге, вони дозволяють дівчатам продемонструвати оточуючим свій модний манікюр.

Осінь-зима 2013: трендові текстури для нігтів

Модні рукавички з чорної шкіри



Модні й елегантні рукавички з чорної шкіри актуальні, як ніколи. Це можуть бути як класичні рукавички, так і авангардні моделі. Також у моді поєднання декількох видів тканин, наприклад, шкіри і замші. Такі рукавички підійдуть до будь-якого образу і, якщо ви думаєте, що достатньо однієї пари рукавичок на зиму, то цією парою повинні бути чорні шкіряні рукавички.

Класика



Не обов'язково класичні рукавички повинні бути чорного кольору, це можуть бути будь-які кольори, модні в цьому сезоні, наприклад, синій, смарагдовий, червоний, темний жовтий і фуксія.

Осінні аксесуари 2013: чим доповнити модний образ?

Модна сітка 2013-2014



Багато дизайнерів представили цікаві моделі рукавичок з сітки. Звичайно, що стосується їх зігрівального ефекту, то толку від них мало, зате вони додадуть шику будь-якому вечірньому образу.

Хутряні рукавиці



А ось у чого дійсно немає конкурентів у холодну зимову пору, так це великим хутряним рукавицям, що імітують по фасону боксерські рукавички. У таких вам, любі рівняночки, не страшні ніякі морози, однак, слід зауважити, що підвищеної уваги з боку оточуючих вам в таких рукавичках ніяк не уникнути. Такі рукавиці підійдуть найсміливішим модницям.

Обираємо актуальні моделі зимових чобітків

Байкерські рукавички!



Хітом сезону зима 2014 стануть і рукавички в байкерському стилі. Шипи, метал, заклепки і спеціальні застібки сподобаються фатальним і зухвалим дівчатам, що не бояться показати свій характер.

Рукавички, декоровані камінням



Коштовно і розкішно виглядають рукавички, декоровані вишуканими напівкоштовним камінням і стразами. Але якщо у вас таких рукавичок немає, то можна надіти поверх звичайних рукавичок масивні кільця або браслети, тим самим перетворивши їх з самих пересічних в креативні та унікальні.

Тепер, знаючи основні тенденції модних рукавичок зими 2014, ви, дівчата, з легкістю зможете підібрати собі ідеальну теплу і неперевершену пару.





На правах реклами