Ми у Facebook
27.11.2013, 10:05

Тіна Кароль вразила рівнян щирістю [Фото+Відео]

Тіна Кароль потішила своїх прихильників сольним концертом у Рівному 26 листопада. Шанувальників творчості співачки у нашому місті виявилось більш ніж достатньо, адже зала МПК "Текстильник" була переповнена. Сміх і запальні танці, ліричні зізнання та сльози – ось чим потішила рівнян відома співачка!
З перших же днів продажу квитків було помітно, що у Рівному Тіна Кароль не просто зірка, яка завітала з черговим концертом. А співачка, пісні якої знають та люблять і концерту якої чекають з нетерпінням.

До Рівного Тіна Кароль завітала з новою сольною програмою «Сила любові та голосу». Концерт, організований компанією "SUSY production", приємно вразив щирістю та відвертістю. Монологи співачки зі сцени проймали душу та серце, адже вона говорила та співала про вічне – про кохання. «Ви всі знаєте мою долю, я живу як на подіумі, тому моя місія - донести слухачам думки про цінність любові та про те, як важливо радіти кожній хвилині», - каже співачка.

Більше фото з концерту

Зі сцени лунали як нові - щирі, які пробирали душу пісні, так і старі, добре відомі та не менш зворушливі композиції. Розмова вдалася – місія виконана, Тіну почули, адже в багатьох глядачів при виконанні нових пісень, які присвяченні пам'яті покійного чоловіка співачки, сльози наверталися на очі...



Помер чоловік Тіни Кароль



Концерт тривав близько двох годин, упродовж яких шанувальники встигли познайомитися з чудовими музикантами та танцювальним балетом FREEDOM, який допомагав створювати відповідний настрій на сцені.



В загальному концерт можна поділити на дві частини. Перша - лірично-романтична, де співачка виконувала нові ностальгічні пісні та давно відомі романтичні композиції.



Друга частина була більш бадьорою та енергійною, глядачі мали змогу почути у новому виконанні такі запальні танцювальні композиції, як «Шиншила» та інші.



Тіна Кароль розпочала всеукраїнський тур [+Відео]

Світлові ефекти додавали виступам співачки феєричності та видовищності.



На останніх піснях фанати масово ринули до сцени, щоб подарувати квіти, отримати автограф та наблизитися до свого кумира.



Рівняни тричі викликали співачку на біс, вона з радістю виконувала наступну і наступну композицію.

Тіна Кароль співає на біс у Рівному: ВІДЕО

Тіна Кароль приємно потішила рівненську аудиторію своєю відкритістю та розумінням.



Більше фото з концерту

Щира, проста, жіночна, сильна та водночас слабка – це та Тіна Кароль, якою її побачили рівняни. Концерт, організований "SUSY production", вдався на всі сто!






На правах реклами