Ми у Facebook
28.11.2013, 14:40

У Рівному на Євромайдан приїдуть Максим Кідрук, Ніна Матвієнко та Юрко Журавель

Сьогоднішній день на Євромайдані у Рівному обіцяє бути досить гарячим, адже до підтримати протестувальників прийдуть відомі українці - письменник Максим Кідрук, співачка Ніна Матвієнко та фронтмен "OT VINTA" Юрій Журавель.
Питання української євроінтеграції не залишило байдужим не лише пересічних українців, а й відомих українських діячів культури й мистецтва.

У Києві на Євромайдані з часу початку протестів виступали гурти "Тінь сонця", "Мандри", співачка Руслана, лідер "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук та інші виконавці.

Сьогодні відомі українці відвідають і рівненський Євромайдан.

Рівненські студенти приєднались до загальнонаціонального страйку



Поспілкуватися з "євромайданівцями" приїдуть сучасний український письменник Максим Кідрук та лідер гурту "OT VINTA" Юрко Журавель.



Підтримати Євромайдан приїде й відома українська співачка, народна артистка України Ніна Матвієнко. Сьогодні вона перебуватиме з концертом у Рівному і, незважаючи на щільний графік, відвідає Євромайдан.



Друга ніч Євромайдану у Рівному: танці, гітара й ... літаючі намети

Окрім зустрічі з співаками й письменником на Євромайдані відбудеться й цікава акція.

- Акція має назву "Чарівний пендель", - розповідає один з представників оргкомітету рівненського Євромайдану Олександр. - Оскільки українська влада уже продемонструвала, що з євроінтеграцією вона не поспішає, ми додамо їй ЄВРОприскорення. Деталі акції поки притримаємо в секреті. Приходьте на Євромайдан.

За словами організаторів, акція "Чарівний пендель" відбудеться на майдані Незалежності о 17.30, а уже о 18.00 рівняни зустрінуться з Ніною Матвієнко, слідом за якою виступлять Максим Кідрук та Юрко Журавель.





На правах реклами