Ми у Facebook
29.11.2013, 12:39

Ніна Матвієнко відкрила рівнянам свою співочу душу

Є співаки, чиї імена через кілька років навіть і не згадають, а їх пісні не можуть претендувати на хітову першість. Водночас і в сучасній українській музиці є брендові виконавці, які є уособленням цілої країни, нації. 28 листопада Рівне з концертом відвідала народна артистка України Ніна Матвієнко.
Вподовж останніх трьох місяців у Рівному постійно відбуваються різноманітні концерти. Чого тільки був вартий "гарячий четвер", коли одного дня у місті виступали Дзідзьо, Стас Пьєха, Олег Вінник. Нині ж до різноманіття виступів намагаються додавати все більше саме українських виконавців. Так, 28 листопада у Рівному відбувся ліричний концерт української пісні. Разом із Ніною Матвієнко на сцені Рівненського ПК "Хімік" виступили ще двоє рівненських виконавців - Сашко Невже та Валерій Марченко.

У залі майже не було вільних місць, а публіка - переважно люди старшого віку. Водночас присутня молодь активно підтримувала та підспівувала відомі хіти Ніни Митрофанівни.



- Я хочу, щоб сьогодні був не просто концерт, а наша з вами розмова, - зауважила на початку свого виступу Ніна Матвієнко.


Сьогодні Ніна Матвієнко заспіває у Рівному


І справді перед кожною із своїх пісень артистка розповвдала свої думки, ділилася спогадами та давала поради.

- Життя - це найцінніше, що у нас є, а ми так часто його не цінуємо. Рвемося за орденами, званнями і не розуміємо, що це вартує тільки тоді, коли виносять вперед ногами, - розмірковувала співачка. - Нам потрібно цінувати життя, свій рід та народжувати дітей, які були б гідними продовжувачами нашого роду.

Більше фото з концерту

Відомі пісні "Сіла птаха" та "Ой детіли дикі гуси" викликали шквал оплесків. Крім того, Ніна Матвієнко передала подяку від своєї дочки Антоніни усім тим, хто підтримував її та голосував під час проекту "Голос країни".



Душевні розповіді про свою родину, віру в Бога, шлях в Європу сповнювали душі млухачів то радістю, то смутком, але найголовніше, що після такої концертної розмови кожен присутній зміг замислитися про своє життя.



Більше фото з концерту

Наступний вечір української музики для рівнян даруватиме Волинський державний академічний хор, який завітає до Рівного 1 грудня.

Генеральний спонсор концертів Ніни Матвієнко та Волинського державного академічного хору - Набережний квартал.







На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ