Ми у Facebook
30.11.2013, 23:05

Запитайте у міського голови Рівного Володимира Хомка!

Портал OGO.ua продовжує серію онлайн-конференцій із керівниками Рівного та області. Цього разу ми запрошуємо вас до онлайн-спілкування з міським головою Рівного Володимиром Хомком!
Тему розмови, до якої запрошуємо всіх відвідувачів порталу OGO.ua, ми визначили так: "Рівне-2014". Адже трохи більше як за місяць ми вступимо у новий 2014 рік. Що планує змінити на краще у Рівному в новому році міська влада? Наскільки бажання співпадатимуть із можливостями? На вирішенні яких проблем планує зосередитись насамперед очільник міста? Саме про це ми разом із вами хочемо запитати Володимира Хомка. Запрошуємо вас до конструктивного діалогу!

Ставте свої запитання міському голові Рівного у коментарях до цього матеріалу. Давайте разом сформулюємо "порядок денного" на 2014 рік для міської влади. Адже Рівне - це наша спільна домівка. І в наших спільних інтересах - аби влада знала про те, що хвилює громаду. А громада - спільно з владою, депутатами всіх рівнів, громадськими активістами, пресою, всіма небайдужими людьми докладала зусиль до вирішення актуальних проблем Рівного. Отож, ми прагнемо, аби наша онлайн-конференція з міським головою стала дієвим комунікативним майданчиком для озвучення і подальшого спільного вирішення ключових питань життєдіяльності нашого міста у 2014 році.

Рівняни поспілкувались з міністром Міндоходів в онлайн-режимі

Хочемо звернути увагу відвідувачів порталу OGO.ua: ми передаватимемо міському голові для відповідей лише ті питання, які стосуються визначеної нами теми розмови. Просимо це врахувати. Поважаючи ваше право на висловлення власної думки з будь-яких питань (в межах закону та норм моралі), просимо так само поважати правила нашого онлайн-спілкування.

Увага! Запитання до Володимира Хомка приймаються до 9 години понеділка, 2 грудня. Відповіді опублікуємо на порталі OGO.ua впродовж 10 днів після закінчення прийому запитань. А найзмістовніші, на думку редакції, фрагменти онлайн-спілкування рівнян із міським головою опублікуємо в одному з грудневих номерів газети "ОГО".

Головний міліціонер Рівненської області Василь Лазутко відповів на незручні запитання [Частина 5]

Нагадуємо, що у коментарях заборонена нецензурна лайка, безпосередні немотивовані особисті образи та погрози, непідтверджені звинувачення у кримінальних злочинах, вияви неповаги до національних символів України та інших держав, заклики до насильницьких дій, повалення конституційного ладу в Україні, розпалювання расової, національної та релігійної ворожнечі. Редакція порталу на власний розсуд вилучатиме коментарі, що містять подібні порушення, або редагуватиме їх, замінюючи частину тексту, що містить порушення цих правил. Будьмо взаємоввічливими!

Отож, запрошуємо вас до конструктивного спілкування з міським головою Рівного Володимиром Хомком!





На правах реклами