Ми у Facebook
02.12.2013, 12:58

Сесія Рівненської обласної ради сьогодні не відбудеться

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі повідомили депутати Рівненської обласної ради Степан Молчан та Сергій Штурхецький.
Нагадаємо, що близько половини обласних рад України 2 грудня збираються провести позачергові сесії. У Рівному питання щодо зібрання обласної ради залишалася невизначеним. Натомість депутати Рівненської міської ради планують зібратися в Народному домі, щоб скликати позачергову сесію Рівнеради та вирішити питання підтримки загальноукраїнської та місцевих акцій протесту.

Депутати Рівнеради хочуть скликати позачергову сесію

Кілька хвилин тому у соціальній мережі депутат обласної ради Степан Молчан повідомив, що "Позачергова сесія Рівненської обласної ради сьогодні не відбудеться. Про це мені щойно повідомили з апарату обласної ради.

Як відомо, попередньо депутати повинні були зібратися о 16 год., щоб обговорити політичну ситуацію в державі".



У Рівному знову збереться позачергова сесія облради?

А після цього ще один депутат обласної ради - Сергій Штурхецький теж висловив свою думку щодо перенесення позачергової сесії. "Позачергова сесія Рівненської обласної ради переноситься...у сесійній залі не буде кворуму - 41 депутата із 80...Так чомусь вирішили в апараті облради", - написав депутат.



Коли відбудеться позачергова сесія Рівненської обласної ради і яке рішення буде прийнято? Слідкуйте за новинами на порталі OGO.ua.





На правах реклами