Ми у Facebook
04.12.2013, 15:50

На засідання земельної комісії Рівнеради прийшло... двоє депутатів

4 грудня відбулося засідання комісії Рівнеради, яка має вивчити ситуацію з отриманням земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва у мікрорайоні "Тинне". Щоправда, виявилося, що на захід з'явилося значно більше журналістів, аніж членів комісії... Чим усе закінчилось - читайте далі!

Засідання комісії, створеної з метою вивчення ситуації, що склалася з отриманням земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва в мікрорайоні "Тинне" (така її повна назва) перетворилося на монолог депутата Рівнеради від "Батьківщини" Марії Конощук. А наприкінці свої побажання висловив заступник міського голови Рівного, депутат Рівнеради Андрій Філін.

На початку засідання Марія Конощук розповіла передісторію: "22 жовтня було створено комісію, а сьогодні вже 4 грудня, але комісія в своїй роботі не дала жодного результату. На першому засіданні пропонували розробити положення про прозорий розподіл землі і зробити зонування в генплані міста. Тоді ж заступник міського голови Васильчук (Сергій Васильчук, заступник міського голови Рівного з питань економіки, торгівлі, громадського харчування і побутового обслуговування, комунальної власності та соціального захисту населення - авт.) зауважив, що комісія створена з метою вивчення ситуації, що склалася для індивідуального будівництва в мікрорайоні Тинне, бо там є генеральний план. Тому комісія прийняла на наступне засідання (тобто на 04.12. - авт.) такі висновки: запросити забудовників генплану мікрорайону Тинне, працівників управління земельних відносин, заступнику міського голови Андрію Філіну доповісти щодо вартості електромереж у мікрорайоні Тинне, провести день депутата з презентацією генплану забудови мікрорайону Тинне та звернутися до міського голови, щоб розширити повноваження комісії".

Рівнерада таємно роздала землі на Київській [+Аудіо]

- Не може в місті Рівне 20 років бути черга на земельні ділянки і водночас ця черга не рухається, тому це має вирішити громада, - наголосила Марія Конощук. - Цю чергу треба або ліквідувати, або надати можливість, щоб люди в черзі змогли отримати цю землю. Зараз в черзі знаходиться 2831 людина.

Сесія Рівнеради: пікети, "дерибан", скандальні питання та інше [ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ]

На засіданні планували розробити проект положення з тими зауваженнями, які мали би висловити члени комісії, та надати земельні ділянки під низькоповерхову забудову під садівництво. Але через те, що на засідання з'явилися тільки один член комісії та один доповідач, його змушені були перенести.


Землю у центрі Рівного роздають безкоштовно? [+Фото]


Наступне засідання комісії Рівнеради, що вивчає ситуацію з отриманням землі для індивідуального житлового будівництва у Тинному, планують провести у вівторок, 10 грудня.





На правах реклами